Stadium har tagit fram ett vinterpaket för GIF Fotboll – se bifogad fil. Denna jacka lagerhålls av Stadium och beräknas komma in nu i slutet av november. För att vi ska få paketpriset måste vi nå upp till minst 5 paket. Detta gäller ej lagvis utan totalt. Jag håller dialog med Andreas på Stadium så att de i möjligaste mån samlar upp ordrarna så att paketprisupplägget håller hela vägen. Optimalt är naturligtvis om lagen själva når upp till minst 5 paket.

Vill man köpa en rejälare jacka så finns det en dyrare variant. Denna kommer inte lagerföras av Stadium så räkna med en längre leveranstid för denna jacka. Inkommer till Adidas runt v:a 5-6. Villkoren för detta paket är detsamma som i PDF-filen: minst 5 paket och då måste man beställa neckwarmer & handskar också. Paketpris med dyrare jacka:

SR: 1249 kr (ord: 1527 kr) och JR: 1089 kr (ord: 1367 kr)

Styckpriser jackorna:

Enkel jacka - SR: 779 kr och JR: 699 kr

Rejälare jacka - SR: 1219 kr och JR: 1059 kr

Namntryck 50 kr tillkommer om lagen önskar ha det.

Det är upp till varje lag att organisera och samla in ordrar. Dessa skickar ni sedan lagvis direkt till Andreas på Stadium.

Patrick & Lasse

Materialansvariga GIF Fotboll / Styrelsen

PS. Inom kort kommer vi skicka ut information om vår nya materialpolicy, inventering, beställningsrutiner samt uppdatera hemsidan med användbar information som rör material. DS