WESTERMALMS IF F88

Information om ical

Prenumerera

Genom att prenumerera på kalendern får du automatiskt alla aktiviteter och uppdateringar direkt i din egen kalender. Funktionen är gratis att använda men tänk på att det tillkommer kostnader för datatrafik från din operatör.

Iphone

Gå till webbläsaren och ange adressen webcal://www.sportnik.com/group/15349/almanac/ics och klicka sedan på Prenumerera i den ruta som kommer upp.

Google

Gå till din Google kalender och klicka sedan på Lägg till under rubriken Andra kalendrar och välj där Lägg till webbadress. Ange sedan URL webcal://www.sportnik.com/group/15349/almanac/ics och klicka på lägg till kalender.

Android

För att kunna prenumerera på en kalender i Android så måste det ska via din Google kalender. Se oven för mer information.

Outlook

Har du Outlook på datorn så räcker det med att klicka länken webcal://www.sportnik.com/group/15349/almanac/ics. En ruta kommer då upp där du väljer att skicka till Outlook och trycker OK för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.

Ical

Har du iCal på datorn så räcker det med att klicka på länken webcal://www.sportnik.com/group/15349/almanac/ics. En ruta kommer då upp där du klickar på Prenumerera.

FAQ

Hur ofta uppdaterar kalendern?
Detta beror på vart du lägger in kalendern. Oftast sker det samma minut men det kan i vissa fall ta upp till en timme innan en förändring visas i kalender.

Hur mycket syns i kalendern?
Kalendern visar 1 månad tillbaka och 6 månader framåt utifrån dagens datum.

Kan man ha kalendrar från flera sidor på sportnik.com?
Du kan enkelt samla kalendrar fårn flera sidor. Perfekt för dig som förälder med barn i flera lag. Det enda du behöver göra är att gå till respektive sida och göra samma process.