cover

Ursvik IK - Hemsidan

Anslut ditt spelkort eller spelkonto på Svenska Sp

Anslut ditt spelkort eller spelkonto på Svenska Spel

Svenska Spel har avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsföreningar och deras ungdomsverksamhet. Men det är du och alla andra som spelar som kan vara med och bestämma till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Spelkortet allt som behövs
Det kostar ingenting extra. Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar hos Svenska Spel kan vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas! Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna.

Anslut favoritföreningar
Du väljer upp till tre klubbar som du vill stödja genom att ansluta ditt Spelkort till Gräsroten. Det gör du enkelt direkt här på webben eller i mobilen på svenskaspel.se/grasroten, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Kostar inget att vara med
Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. 
Och om du vill byta förening går det bra när som helst, men poängen du redan delat ut stannar hos de upp till tre föreningar som du valt.

 Jag vill stödja Ursvik genom mitt spelkort

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter