För information om dagen, klicka på rubriken ovan. Information från kommunen finns även på Infolänken ovan.

Minst 3 ansvariga i form av tränare/lagledare/materialare etc ska delta och närvara! Dagen startar på Väggaområdet kl. 12.00 fram till 15.00 för sedan avmarsch gemensamt i tåg mot torget för avslutande prisutdelning.

Vi kommer att ha tillgång till halva väggarinken. Tanken är att vi skall göra 2 planer på tvären för klassisk landhockey. Följande material behövs:

Klubbor – Varje ungdom tar med sig egen innebandyklubba för att användning utomhus.

Boll – Ni som har bollar får gärna ta med er någon extra! (innebandyboll med påse)

Stora mål – Ni som har Mv-utrustning för att användas utomhus tar med Er detta. Gärna i olika storlekar.

Rekommenderad klädelse är shorts och t-shirt efter väder, gärna förenings profilerat! Dock inget krav! (Äldre matchtröjor som har delats ut, prefekt! )

 

Vi har valt att dela in tiden på banan i olika åldersgrupper. Givetvis är man välkommen att vara på plats under hela dagen, men just den tiden som anges SKALL man delta. Då denna föreningens dag även innefattar ytterligare 35 olika föreningar som ”ställer” ut så kan man passa på att prova massor utav andra idrotter! Vi kommer att profilera upp området med det material vi har i form av beachflaggor etc. Vi kommer även se till att det spelas musik på högvolym och att det kommer finnas möjlighet att få info om kommande säsongshockeyskola! (Annika J ansvarar) Det kommer även finnas a-lagsspelare på plats hela dagen som kommer att fungera som domare/ledare etc.

 

Följande tider gäller:

12.00 – 12.45 Hockeyskolan/06/05/04 – Samling 11.00 på Väggarinken för iordningställande av banor etc.                       

13.00 – 13.45 03/02/01

14.00 – 14.45 00/99/98/J-lag

                            

15.10 – Samling och avmarsch mot torget i Karlshamn. ALLA gärna föräldrar också! Viktigt att vi är många som syns i detta tåg! Alla som deltar i tåget ska bära matchtröja.Vit eller Blå!
                             -

O.B.S – Varje lags materialare är ANSVARIG för att dessa finns att tillgå under dagen och att de samlas in efter avslutad dag. Kan man inte delta så delegerar man! Jössarinken är öppen mån-fredag 7-16. Ta gärna med några extra då bl.a. ej 06 har några, samt att ev. föräldrar deltar!

Efter avslutad gemensam marsch mot torget avslutas det med prisutdelning och även vinnare av en slogantävling presenteras.

 VIKTIGT – Då Sparbanken i Karlshamn tillhör en av de största sponsorer vi har och är en helt avgörande partner för att vi ska kunna bedriva en verksamhet är ALLAS deltagande denna dag otroligt viktigt! Bl.a. skapar de förutsättningar för alla ungdomar att kostnadsfritt testa på ishockey då de lägger stora summor varje år till inköp av utrustning till hockeyskolan. Det är av YTTERSTA vikt att vi får ett STORT deltagande från vår föreningen. Vi är fullt medvetna om att det är aktiva som även är med i andra föreningen denna dag. Detta är helt ok, men vi förutsätter och hoppas att man kommer att delta enligt schema på banan samt delta i marschen under vår flagg!