cover

Ordförandens hörna

Placera dinLägg till en widget här bred yta

Vem är Pär Forsmark? 

Idrottande och rörelse har varit en central del i mitt liv i olika sammanhang. Då jag själv är uppvuxen som barn till två idrottslärare så föll det sig ganska naturligt att idrott också intog en central del i mitt liv under många år. I vuxen ålder så ser jag tillbak på mitt idrottande och vad det gett mig i form av vänskap, upplevelser och hälsa. Något jag också vill att mina egna barn ska ges möjlighet att uppleva. Sedan 6 år bor jag med min fru och två barn i Spånga. 

Inför uppdraget som Ordförande
Det är med glädje jag ser fram emot att få fortsätta det arbete som bedrivits inom Spånga Hockey under många år. Jag är ödmjuk inför uppgiften och är glad att jag i styrelsen och inom föreningen är omgiven av människor med en gedigen kunskap om föreningsliv, med en stark ledarbakgrund hela tiden präglat av ett stort engagemang.

Vad står jag för?

En central del för mig är kommunikation och transparens. Ta "Blå linjen" som exempel  - som beskriver hur vi skall driva vår verksamhet inom föreningen, och inom lagen. Vad står Spånga Hockey för helt enkelt - och hur tar vi det som finns beskrivet där till handling inom respektive lag? Är man engagerad ledare inom Spånga Hockey ingår det i ens uppdrag att agera i enligt de riktlinjerna.  

Säsongen vi står inför

Vi går in i en säsong där "Från stan hallen" står utan is initialt, vi har utrymme till förbättring när det gäller vår ekonomiska situation. Jag vill betona att det är än viktigare att vi alla i detta läge "tar ett steg fram" och funderar på vad vi kan tillföra föreningen. Hur kan vi bidra till att vi lämnar säsongen 2017/2018 och känner att vi är på väg i rätt riktning. 

Ser fram emot en spännande säsong, både sportsligt och utvecklingsmässigt för Spånga Hockey som förening. 

 

Väl mött,
Pär Forsmark 

Placera dinLägg till en widget här högerkolumn

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

MötenLagledarmöte
Välkomna till mötet på måndag 19/3 kl 18:00 Länna sport kommer och berättar om sin verksamhet samt DAIF Ola Andersson kommer. Bengt
MötenTränarmöte
Hej! Obs! Mötet flyttat till 27/3, inget möte den 20/3 Obs!
KlubbaktivitetAvslutningsdagen
Den traditionsenliga avslutningsdagen. Mer info kommer.
KlubbaktivitetÅrsmöte
LägerSpånga sommarcamp
Huvudsamarbetspartners
SP Office
Caraudio
Rika
Solna Korv
ICA Supermarket Bromma
Skoda
Hockeygear
VW
Wallmans
Bauer
Lions
Saknas annons