Åter en förlust för oss i en match där vi inte var riktigt "vakna" i början vilket bidrog till tre snabba baklängesmål. Efter detta kommer vi igång och spelar stundtals riktigt bra. Vi har bra uppspel och spelvändningar. Även försvarsspelet i mittzon ser bra ut. Dessvärre drar vi även i denna match på oss en massa onödiga utvisningar vilket bidrar till fler insläppta mål.
Framåt skapar vi massvis med chanser men Hanvikens målvakt spelar bra och vi har en del otur och har inte tillräckligt bra avslut. I vissa klara lägen kommer avsluten för nära vilket gör att deras målvakt kan rädda avslutet.
Bakåt gör vi det lite för lätt för motståndarna genom att inte spela rejält och lägga ut pucken då chansen finns. Detta gör att motståndarna kan sätta press och få ny energi i sitt spel.
Trots förlusten så ska vi inte vara alltför besvikna för vi spelade som sagt stundtals riktigt bra och skapade massor av lägen. Det vi gör sämre ser vi till att förbättra och det vi gör bra gör vi ännu bättre framöver.
Vi är fortfarande inte klara med förberedelserna och har någon vecka till att jobba med spelet och lagbygget.
Vi närmar oss killar och är inte riktigt där ännu - men vi vet vad ni kan!

//Lagledningen