Härligt med en vinst på borta is. Vi vinner helt rättvist i en match som inte speglades av bra hockey. I första perioden var vi det klart bättre laget och spelade stabilt. Team Uppsala kom i andra perioden ut och spelade mycket tufft och med hög forechecking för att komma in i matchen, vilket de gjorde och vann också perioden med 1-0. Man kan tycka vad man vill om den sortens hockey, men för Team Uppsala fungerade det enligt deras "plan" och de kom tillbaka i matchen.
Men - vi klarar av detta på ett mycket bra sätt och även om det var lite rörigt ibland med relativ press på oss så var jag inte orolig för att vi skulle förlora denna match.
I tredje perioden tappar Team Uppsala orken och vi tar över matchen men mycket, och bra, spel i deras försvarszon.
En viktig och skön vinst i en något svår hockey match där vi är laget som försöker spela en kreativ hockey och vi vinner matchen för att vi är det bättre laget. Tyvärr får vi vår mv Björn skadad men vår andre mv för dagen, Fredrik, går in och gör en mycket bra match. Det är skönt att vi har två mycket bra målvakter och ett mycket bra lag!
Extra kul är det att se Hjertqvist (ej spelklar) och Söder (skadad) på plats för att stötta och vara med laget på en bortamatch i Uppsala.
Grattis till segern killar och bra jobbat!

Se mer på A-lagets egna hemsida!