Motivation slår klass är en klyscha som passar in på denna match.
Östervåla står för motivationen då de krigar för en plats i Alltvåan och Spånga står för klass vilket vi visat genom sin tabellplacering.

Vi såg lite ointresserade och oinspirerade ut i första perioden men kunde ändå vinna den med 2-1.
I andra perioden höjer vi oss rejält de första tio minutrarna då det stundtals är spel mot ett mål. Vi har några träffar i ramen och Östervåla kan istället kvittera då vi får en utvisning och får därmed lite ny energi. De gör sedan 2-3 då det återstår 2,15 kvar av andra perioden.
Tredje perioden ser ungefär lika ut som andra där vi drar på oss för många utvisningar. Östervåla förvaltar dessa överlägen bra och vinner matchen med 4-6.
Nu får vi ta nya tag och ladda om inför bortamötet mot Rimbo för att sedan avsluta mot Norrtälje hemma kommande fredag. Vi ska satsa hårt för att vinna båda matcherna och avsluta grundserien på ett bra sätt.