Ikväll är det dags för ny match i Alltvåan efter ett välbehövligt jul och nyårs uppehåll.
Vi får direkt svårast tänkbara motstånd då Värmdö HC kommer på besök.
Ett Värmdö som i grundserien verkligen imponerat och varit stabila. I Alltvåan har de 2st vinster och en förlust vilken var mot Åkers.

Vi å andra sidan har startat Alltvåan på ett sätt vi inte alls hade räknat med. Tre raka förluster där det verkliga bottennappet var mot Lidingö på bortais. Där var vi helt under "isen" och gjorde det ganska enkelt för Lidingö. I rättvisans namn ska också sägas att Lidingö spelade smart mot oss, vilket vi inte kunde hitta någon lösning på. I efterhand skulle vi coacher kanske försökt med en annan taktik. Men, det som har varit kan vi inte ändra på, bara det vi har framför oss!
Det innebär att vi i kvällens match måste höja oss avsevärt och komma upp i den nivå vi vet att vi ska ligga på. Vi ska alla jobba stenhårt för att ge Värmdö en tuff match.

I truppen har det skett en tråkig förändring i och med att vår MV Björn Fors lämnat för Väsby. Det är aldrig roligt att spelare lämnar men det finns inga "hard feelings" mot Björn och vi önskar honom lycka till i Väsby.
Övrig status inför kvällen är att det fortfarande är några spelare som är sjuka vilka vi hoppas blir friska inom kort.

Vi hälsar därmed Värmdö HC, domartrion och publiken hjärtligt välkomna till kvällens match i IVT hallen!