Ytterligare en vinst! Detta i den svåraste matchen hittills i kvalserien. Detta var seriens bästa motstånd vilket visar sig under matchen. Denna gång fick vi verkligen jobba hårt för vinsten men klarar det på ett mycket bra sätt.
Genom hårt arbete och en hel del tur så vinner vi matchen med 5-7.
Botkyrka är tunga att möta och riktigt farliga i anfallszon och vi har hårt tryck emot oss ett flertal gånger. Med tur och en bra målvakt samt bra försvarsspel klarar vi av många av farligheterna. Men vi måste ändå förbättra vårat spel i försvarszon. Vid några av målen går vi bort oss, vilket Botkyrka såklart utnyttjar.
Spelmässigt gör vi det riktigt bra i första perioden där vi spelar en bra hockey efter vårat grundspel. I andra och tredje går vi ner oss lite, men Botkyrka höjer sig samtidigt så vi är ändå nöjda med vad killarna presterar. I anfallszon har vi ett riktigt bra snurr matchen igenom och skapar många fina chanser.
Nu laddar vi om för returmötet på måndag hemma i IVT hallen. Serien är visserligen klar vad gäller de två första platserna men vi ska jobba stenhårt för att göra en bra avslutande match.

Grattis till segern spelare och ledare. Bra jobbat!