Här kommer en något utförligare presentation av A-lagets tränarduo.

Joakim Strömberg är 41 år och är uppväxt i Norrtälje. Han bor nu i Vasastan med sin sambo Nancy och deras två döttrar, Vendela och Tuva. Han jobbar på Sodexo med drift och personalansvar för över 40st chaufförer.


Jockes tränarbana startade 1995 med Juniorlaget i Norrtälje och därefter följde sex säsonger i A-laget på div.1 & 2 nivå. För fem år sedan tränade han A-laget i Järfälla i två säsonger. Efter det tränade han Djurgårdens U-16lag i en säsong och dom två senaste säsongerna har han tränat Järfällas A-juniorlag i Regions Elit.
(Jocke är inte släkt med mig...)

 

Jonas "Kärna" Kärnström är en 30 årig värmlänning och är pappa till nyfödda sonen Ludwig, som han har tillsammans med sin sambo Sofia. Han arbetar som idrotts-& so-lärare på ett gymnasium sedan 5 år tillbaka.


Hans moderklubb är Grums IK, där spelade han under hela sin ungdomstid och som junior spelade han i Färjestads BK. Han spelade i Värmlands samtliga distriktslag och deltog även på två elitläger för pojk- & ungdomslandslaget.
Som senior har han spelat i följande föreningar, Skåre, Kristinehamn, Järfälla och avslutade sin spelarkarriär i vårt A-lag.

Kärnas tränarbana startade 2007 i Väsbys A-juniorlag. 2008-2009 tränade han Järfällas B-juniorer och den här gångna säsongen tränade han vårt A-lag tillsammans med vår kommande säsongs tränarduo för vårt A-juniorlag.


Hockeyhälsningar
Håkan Strömberg
Sportansvarig
"Blåmärken försvinner, men poängen finns kvar..."

<<Tillbaka