Här kommer en kort presentation av våra två tränare för vårt A-juniorlag.

  

Ove Friberg;

Huvudtränare Ove tog sina första skridskoskär som fyraåring i Tyresö. Han slutade sin spelarkarriär vid 17-års ålder.

Ove bor tillsammans med Malin och dom har två gemensamma barn. Ove har två äldre barn samt Malin som har ett barn, sedan tidigare.

Han arbetar som IT-konsult på Logica.

1994 startade Ove sin tränarbana, med Tyresös 82:or. Därefter tränade han 83/84orna, 86orna och 88orna, under flera säsonger. Han har också tränat Tyresös A-juniorer och var en av tre som tog fram en verksamhetsplan för juniorerna- & seniorerna i Tyresö. Det blev ett mycket lyckat arbete och Tyresö höjde nivån, som var syftet/målet med planen.

Ove är nu inne på sin tredje säsong som tränare i Spånga Hockey. Dom två tidigare säsongerna har han varit huvudansvarig tränare för vårt A-lag och den gångna säsongen har han tillsammans med Kenneth också haft ett mycket lyckat och framgångsrikt A-juniorkval.

Ove skriver så här om den kommande säsongen; "Det känns mycket inspirerande, eftersom vi har en spelartrupp som känns spännande och spelarna vill otroligt mycket och arbetar hårt i alla lägen...".

Ove, Du är varmt välkommen till Din tredje säsong i Spånga!


Kenneth Lehman;

Kenneth arbetar som säljare och han har två barn tillsammans med sin fru.

Han började spela i Vällingby AIK vid sjuårs ålder, för att som juniorspelare spela i Traneberg och vidare till IK Göta. Han lade skridskorna på hyllan vid 30 års ålder.

Tränarbanan började med sonens lag, Spångas 94or och därefter med våra 93or. Den gångna säsongen var han en av två assisterande tränare för A-laget.
Kenneth har också varit ansvarig för vår Sommarhockeyskola i tre år (2008-2010).

Kenneth, Du är varmt välkommen till Din nioende säsong i Spånga Hockey!


Hockeyhälsningar
Håkan Strömberg
Sportansvarig
"Blåmärken försvinner, men poängen finns kvar..."