Spånga vann fredagsmatchen mot Norrtälje med hela 12 - 2.

Resultatet speglar matchbilden och Spångatog ledningen redan i andra bytet efter 57 sekunder genom Jonas Klingsell. 2 - 0 kom efter 2.49 och då kändes matchen avgjord. Målen fortsatteatt trilla in och perioden slutar 5 - 1 till Spånga. skotten 25 - 5.

Inför andra perioden pratade vi om att gå rakare påmål och höja tempot. Effekten blev den motsatta och efter 5 minuter i andra får vi ta time out för att väcka laget och det gav resultat och vi kunde vinna perioden med 4 - 1 efter bl.a. tre målav Matin Fjällby. Norrtäljes mål kom i PP det första målet som vi släpper in i box play sen premiären.
Skotten 19 - 7.

Tredjeperioden såg ut som de tidigare. Dock började man märka viss frustration över att domaren inte gjorde sin plikt på isen för att stävja fult spel och detta leder till att båda lagen drabbas av matchstraff med 8 miuter kvar. Perioden vinner Spånga med 3 - 0 och Skotten 20 - 16 totalt 64 - 28.

Nu har halva serien spelats och vi får n ytterligare en veckas ledighet innan serien startar om hemma mot Ormsta nästa fredag.