Två av våra tre juniorlag kommer att åka färja i helgen, för matcher mot Visby/Roma.

Vårt äldsta juniorlag (A-jun) har haft en tuff start efter jul i deras nya serie Allettan och mycket beror så klart på sjukdomssituationen i A-laget. Vi har haft fyra till sex spelare som har fått chansen att få spela seniormatcher på hög nivå. Detta har självklart påvekat A-juniorlaget negativt, men samtidigt har det varit mycket positivt för den individuella spelarutvecklingen för dom spelarna som har fått chansen i A-laget. Sägas skall också att dem har gjort ett riktigt bra jobb både på- och utanför isen i A-laget, dessa juniorer. Jag är helt säker på att även här kommer laget hitta tillbaka till vinnartåget, som man åkte i före juluppehållet. "Keep up the good work...!"

Här vill jag passa på att, ge en stor eloge till ALLA SPELARE och tränara/ledarna, Ove, Kenneth, Björne och Christer som gör ett kanonjobb!

 

Våra två B-juniorlag har verkligen vaknat till liv efter nyårsraketerna. Här är jag säker på att boysen börjar bli varma i kläderna, med hur tränarfyrlingen, Jimmy, Tjomme, Askan och mv-Uffe vill styra skutan. Nu i helgen tog dom storslam, med tre segrar på tre fighter. Härligt boys och alla tränare/ledare!

 

Blir det en dubbelseger på Gotland? Se nu till och visa ö-borna att det är fastlandslaget, Spånga Hockey som regerar!

Ta gärna med mitt budord; "Blåmärken försvinner, men poängen finns kvar..."

 

Hockeyhälsningar

Håkan Strömberg

Sportchef