Den här säsongen är det några nya "ansikten" i vårt A-lag.

Här kommer namnen på dom nya spelarna som ska sätta på sig Spångatröjan, den här säsongen.

Tränarduon Erik & Samer har skrivit några rader om varje ny spelare...

 

2 Viktor Good, B, Göta/Traneberg

Viktor är en stenhård back som passar in väldigt bra i lagbygget, eftersom de flesta av våra backar är mer spelskickliga än "stenhårda". Att han sedan har ett riktigt bra skott, gör att han kommer att göra mål från blålinjen, hoppas vi.

6 André Strömqvist, B, Spånga Hockey J20

André kommer från våra egna led och vårt J20-lag. Han har redan varit med A-laget både på träningar och matcher, vid olika tillfällen under förra säsogen. Men nu blir det den första säsongen som "riktig A-lagsspelare". André är en back och har ett stort hjärta på isen. Han spelar hela tiden för lagets bästa och gör det på ett föredömligt sätt.

7 Daniel Sveen, B, Väsby IK Hockey

Jag och Samer lockade med oss Daniel från Väsby pga hans oerhört stora potential. Daniel är spelskicklig, omöjlig att gå förbi i en mot en situation. Daniel har en stor vilja att spela ishockey och han kommer att få mycket istid och vara en av våra ledare på isen.

9 Adam Andersson, FW, Falköpings Hockey

Adamm är en skridskostark forward från Falköping, som är riktigt målfarlig. Adam kommer att göra stor nytta med sin fart och oberäkneliga spelstil.

14 Pär-Erik Karén, FW, Berlin Hockey (Tyskland, div3)

Pär-Erik är en "nygammal" rutinerad och smart spelare som betyder oerhört mycket för laget med sitt slit på isen. Men hans största betydelse kommer att vara i båset och i omklädningsrummet, där "Perra" håller världsklass!

15 Joakim Lindström, B, Sollentuna HC

Joakim är en otroligt spelskicklig back som inte blir stressad i första taget. Han spelar enkelt men med en mycket stor pondus. "Jocke" kommer att bli viktig för oss i t ex PP (powerplay)

16 Rickard Axell, FW, Kallhälls IF Hockey

Rickard är ett krutpaket som går raka vägen på mål. Han kommer att bli viktig för oss i checkingspelet och trafiken runt motståndarnas mål.

21 Christian Horndahl, FW, Spånga Hockey J20

Christian kommer också från våra egna led och vårt J20-lag. Även han har varit med A-laget vid olika tillfällen under förra säsongen, men gör nu alltså sin första "riktiga A-lagssäong". Christian är en skridskostark forward och har en bra speluppfattning.

24 Marcus Johansson, B, Solna HC

Marcus är även han en spelskicklig back. Tyvärr så bröt han foten några dagar innan vi hade ispremiär. Men vi hoppas att han ska vara tillbaka i träning under oktober månad.

Vi har ytterligare några egna J20 spelare som står och knackar på dörren....

 

Hockeyhälsningar

Håkan Strömberg

Sportchef