Här kommer några rader från vår A-lagstränarduo...
Tre matcher spelade.

Nu har vi avverkat våra tre första matcher i serien och det har blivit en vinst och två svidande förluster.

Efter vinsten mot Mälarö så var det svårt att se var vi stod. Vi gjorde en riktigt dålig match mot dem men ändå.
När vi så skulle möta Ormsta i match två var vi väldigt osäkra hur bra vi/de var. Men vi fick känna ganska snart att två matcher på raken med sämre spel så vinner man inte båda. Ormsta körde över oss och var klart bättre än vad de var i träningsmatcherna.

I den tredje matchen som också var den senaste så mötte vi Lidingö som har ett väldigt ungt lag, Där visste vi av erfarenhet från träningsmatcher mot dem att de skulle dra upp ett mycket högt tempo där de kliver på i alla lägen. Vi var förberedda, men de störde oss över hela banan i 60 min. Tyvärr släpper vi in matchavgörande 3-2 målet med 1 min och 39 sekunder kvar att spela. En jämn match där vi enligt mig och Samer inte heller kommer upp i den kvalitén som vi besitter. Den här veckan har vi tränat tre riktigt bra ispass med bra fart och vilja.
Därför har vi stora förhoppningar att vi kan göra en riktigt bra bortamatch mot Rimbo imorgon och hänga på "racet" om en plats till "alltvåan".

Ni som inte har något att göra imorgon och har ett brinnande intresse för hockey i div. 2, ta er till Rimbo så ska vi se till att det blir värt resan!

Nu kör vi för en ny trepoängare!

/ Eken & Samer