De positiva resultaten fortsätter för våra tre representationslag.

I lördags spelade våra A-juniorer hemma mot Waxholm och vann med 8-2 och samma gäng spelade i måndags, borta mot serieledarna Vallentuna. Även här blev det en vinst, men den här gången behövdes det ett avgörande på straffar. Vår målgörare Hampus Alenlöv (-94) satte den avgörande straffen, skulle det visa sig eftersom vår "vägg" Alexander Wahlkvist räddade Vallentunas nästa straff. Nu på lördag väntar en hemmamatch, mot Wings och då hoppas jag att vi fortfarande är serieledare, som vi blev efter straffsegern över Vallentuna. Grymt bra jobbat boys!

På söndagskvällen spelade vårt ena B-juniorlag i Märsta och för motståndet stod  Wings. Efter ett ryck i sista perioden så slutade matchen i en 6-2 favör för oss. Nu på torsdag väntar ett derby mot Göta/Traneberg. Jag hoppas att vi fortsätter visa våra seriekonkurenter att vi är ett lag att räkna med. Extra roligt är att coach-Jimmy spelar med mycket spelare, fyra kedjor och tre backpar samt att alla tre målvakter har fått stått en varsin match. Det kallar jag för spelarutbildning! Härligt boys!

För vårt A-lag så rullar också segertåget på, efter att vi har vunnit två raka matcher. I fredags åkte vi till Upplandsskogarna mot svårspelade Rimbo, som är bättre än vad resultaten visar. Extra svårspelat är det en fredagkväll i Arkadienhallen när mycket Rimbofolk hittar dit. Efter en tight match med mycket utvisningar för oss, så kan vi tillslut avgöra med vårt tredje mål (3-1) för kvällen i öppen kasse i slutminuten. Starkt jobbat boys! Igår var det derbydags och för motståndet stod serieledarna Sollentuna. Efter en tight match med många chanser för bägge lagen och bra spel från vår sida, så stod vi som värdiga vinnare efter 60 minuter. Matchen vinner vi med 4-1 efter det att vi kontrollerat den tredje och sista perioden, när vi ledde med just 4-1 med ett bra styr- och försvarsspel. En mycket välförtjänt derbyseger! Det var en viktig trepoängare som gör att vi är med i toppen, precis som vi skall göra. Nu på fredag väntar ännu en tuff match, den här gången borta mot de nya serieledarna Bålsta HC, som i går kväll vann mot seriefavoriten och fd div.1 laget Väsby IK.

Jag hoppas att jag får fortsätta skriva positiva nyheter om lagens framgångar!

 

En annan mycket rolig nyhet som jag måste skriva om, är att VI som förening växer så det knakar i ishallens takbjälkar. Det är fantastiskt roligt att vi växer i ALLA åldersgrupper!

 

Hockeyhälsningar

Håkan Strömberg

Sportchef