Efter mycket strul med isen, så kom matchen igång...

Ja, efter mycket strul med isen så blev det tillslut nedsläpp när klockan var 20:20. Alla inblandade, spelarna, ledarna, domarna, publiken hade ett stort tålamod och det behövdes denna kväll. TACK!

Matchen var inte någon välspelad tillställning, som var jämn både resultatmässigt samt spelmässigt. Efter den första perioden var det mållöst, den andra perioden vann vi med 1-0 efter att vår måltjuv Jonathan "Jonte" Fagerlund hittat rätt mellan bena på Ormstas duktiga målvakt Stefan Nilsson. Det resultatet stod sig tills det återstod tio minuter av matchen. Då kunde Ormsta göra två mål inom loppet av fyra minuter. Trots ett försök att spela sex mot fem sista minuterna, så kunde Ormsta freda sitt mål och vinna matchen.

Tyvärr så blev det förlust i denna streckmatch. Hade vi vunnit så hade vi tillsammans med de tre andra topplagen ryckt ifrån några lag med fem poäng och det hade varit skönt med lite andrum i denna mycket jämna serie.

Positivt och mycket roligt var att vi fick se tre juniorer spela och det visar att vår framtid ser mycket ljus ut...

Nu laddar vi om och på fredag skall ta revansch på Lidingö.