Alla våra tre juniorlag har spelat matcher, i helgen...

I lördags spelade vårt A-juniorlag en bortamatch mot Bålsta HC och vi vann tillslut i sudden, med 3-2. Igår var det dags igen och då var det hemmamatch mot topplaget Enköpings SK. Tyvärr så kom vår första förlust för säsongen efter det att ESK vunnit med 3-1, efter att det sista målet gjordes i öppet mål. Nästa match är nu på lördag och då är det bortamatch mot Waxholm och vinnarspåret ska hittas igen.

På hemmaplan i lördags vann ett av våra B-juniorlag mot IFK Täby, med 4-1 och serieledningen är fortfarande vår. Härligt! Det väntar ett matchuppehåll på ett par veckor och först den 27/11 är det nedsläpp igen för BJ2 och då är det bortamatch mot Mälarö HF.

I söndags var det hemmamatch för vårt andra B-juniorlag. Då var det topplaget och seriefavoriten Järfälla HC som kom och besökte IVT-hallen. JHC kunde vända hemåt med en 4-1 seger i bagaget. Nu på torsdag väntar en ny match och ännu ett topplag som motståndare och vi åker till Sollentuna för att spela om tre nya viktiga poäng för att nå Allettan.

 

Hockeyhälsningar

Håkan Strömberg

Sportchef