I kväll tog vi tre nya poäng och kampen om en Alltvåanplats forsätter, när det återstår tre omgångar.

Efter en mycket stökig match, speciellt i den tredje och sista perioden kunde vi ta tre nya poäng.

Efter en fartfylld Spångastart på matchen, så kunde vi till slut spräcka Robin Klaars nolla. Efter två snabba mål, tretton sekunder mellan målen så fick vi en skön 2-0 ledning efter halva den första perioden. Vi vinner skotten med klara 16-6. Det första målet gjordes av #22 Linus Hagel efter det att Rimbos målvakt gjort ett misstag bakom mål. 2-0 målet gjordes av #16 Richard "Acke" Axell.

Vi ökar på vår ledning till 3-0 efter redan tre minuter av mittenperioden. Det är för kvällen vår tvåmålsskytt #16 "Acke" som ökar på vår ledning samt hans målskörd i den blåvita tröjan. När halva matchen återstår gör vi 4-0 och den här gången är det den rutinerade räven, #14 Pär-Erik "Perra" Karén som står bra framför den ny inbytta målvakten Oscar Bengtsson och "Perra" slår in sin egna retur efter #2 Viktor Goods backskott från blålinjen. Vi vinner den andra perioden med 3-0 samt skotten med 13-9.

Den sista perioden går till historien som en stökig och bökig period, med många utvisningar från bägge lagen. Mellan alla utvisningar kan vi sätta vårt sjätte och matchens sista mål för kvällen och den här gången är det #10 Lukas Larnesjö som är vår målskytt. Sedan är det som sagt var inte mycket att skriva om den tredje och sista perioden. Den glömmer vi... Vi vinner den sista perioden med 1-0 men förlorar skotten med 10-16.

Riktigt skön och viktig seger och extra roligt för "slipsen" #1 Sebastian "Sebbe" Näslund att få hålla säsongens första nolla. Jag hoppas att det inte var den sista... "Sebbe" leder också målvaktskampen i div.2 Norra med en räddningsprocent på hela 94.7%. Grymt bra!

Vi vinner alltså äntligen hemma i vår egna "borg" och kampen om en Alltvåanplats fortsätter. De övriga resultaten gick också vår väg ikväll och nu gäller det att fokusera och ladda inför tisdagens svåra bortamatch mot ett jagande Sollentuna HC. Tre nya poäng där, så ser det mycket bra ut för att vi ska nå vår första målsättning.

Jag hoppas nu att Ni alla bokar upp Er tisdagskväll med ett besök i Sveab Arena, Sollentuna. Nedsläpp är kl.19:30. Vi ses där!