Helgens Juniormatcher gav en seger och en förlust i förlängningen.

I lördags vann vårt A-Juniorlag bortamatchen mot Waxholm, med 4-3 efter en jämt tillställning. Det blir pirrigt när Waxholm reducerar när det återstår fyra minuter av den tredje perioden. Men vi höll hela vägen ut och tre nya poäng fick vi med oss hem.

Ikväll är det matchdags igen och i skrivande stund har den fösta perioden gått av stapeln, i matchen Spånga Hockey - Vallentuna BK. Vi hoppas på att vi hittar tillbaka till segerspåret.

I söndags spelade vårt div.1 B-Juniorlag mot Wings. Det var en jämn match där vi ledde med 1-0 efter den första och den andra perioden. Efter fem minuter av den tredje perioden såg det riktigt ljust ut, för då hade vi gjort ytterligare två mål till och vi hade en 3-0 ledning. Men någonting hände när det återstod sju minuter, för Wings gör tre mål och matchen går till förlängning. När det återstod en minut av förlängningen så gör även Wings sitt fjärde mål för kvällen. Det som såg så bra ut, förvandlades till säsongens första förlängning och tyvärr en förlust i den här toppmatchen.

Nästa match är redan på onsdag och då är det derbydags. Det är Göta/Traneberg som står för motståndet och är även hemmalaget. Jag hoppas självklart på att vi hittar vinnarkänslan igen och att vi spelar bra i alla matchens 60 minuter i vår fortsatta kamp om en Allettansplats.