I går kväll vann vi toppmatchen, mot serieledarna Vallentuna BK.

En skön seger tog vi på måndagskvällen i toppmatchen. Vi vann skotten klart i både den första och i den andra perioden men förlorade den sista perioden. Resultatmässigt var det jämt i den första perioden som vi vann med 1-0.

VBK kvitterar efter 7 minuter i den andra perioden. Men fyra lyckominuter avgör den här matchen, då vi gör tre mål och vi har en klar 4-1 ledning inför den sista perioden. Våra fyra mål gjordes av två stycken tvåmålskyttar, Viktor Ögren samt Timmy Viinamäki.

Den sista perioden slutar oavgjort och VBK reducerar till 2-4 när klockan stod på 3.45. Resultatet står sig ända till 15.01 då vår Emil Karlsson kan avgöra matchen.

En skön seger mot serieledarna! Nu återstår det tre omgångar och nästa match är nu på fredag (25/11), då det bär iväg till Arlanda och match mot ett Wings som krigar för den sista Allettanplatsen.

GRATTIS A-JUNIORERNA & BRA JOBBAT ALLA SPELARE OCH LEDARE! Nu laddar vi batterierna för Allettan som start i början av december.