I fredags spelade både vårt A-lag samt vårt A-Juniorlag.

Vårt A-LAG hade seriefinal i fredags, när serieledaren Bålsta HC kom på besök. Det var en jämn tillställning i två perioder men mellan 14:47-18:28 rasar vi ihop och Bålsta får göra tre enkla "skit"mål.

En summering av denna match, så var vi inte beredda att ta upp kampen över hela banan som vi har gjort i tidigare matcher och i mostsåndarlaget hade Bröderna Carlsson en härlig fredagskväll. Våra tre mål gjordes av Gustav "Gurra" Asplind, Jonathan Fagerlund samt Pär-Erik "Perra" Karén.

Tack vare att Lidingö förlorade hemma mot Väsby, så är vår Alltvåanplats helt klar. Det känns grymt bra!

Det återstår en match och vi möter den nya tvåan Väsby på bortaplan, om en vecka (fredag 2/12 kl.19:00). Den matchen gäller om vilket lag som tar andraplatsen och fördelen av extra hemmamatcher i Alltvåan. Vi har både tabellplacering och revansch som "morot" på fredag när vi möter Väsby.

Sedan är det tre lag som "krigar" om den fjärde och sista Alltvåanplatsen. Det är Ormsta HC, Mälarö IF samt Lidingö Vikings. Extra spännande blir det då Mälarö IF och Ormsta HC möts i den sista omgången.

I den södra serien är följande lag klara för Alltvåan; Bajen Fans, Botkyrka HC, M/B Hockey samt Haninge HC.

Alltvåan startar den 9 december och det kommre att spelas fyra omgångar före jul/nyårsuppehållet.

A-JUNIORERNA är SERIELEDARE när det återstår två omgångar, efter en klart 5-0 seger på bortaplan mot Wings i fredags.

Vi fick en bra start på matchen, med två mål efter 4.57 och 6.51. Dessa mål gjordes av Hampus Alenlöv samt Timmy Viinamäki och vi vann skotten med 7-9.

När det återstod ca fem minuter av mittenperioden så ökar vi på vår ledning till 0-3 efter mål av Axel Karlsson. Vi förlorade skotten i den här perioden med 10-9.

Vi får en bra start på den tredje perioden när Felix Herlin gör 0-4 när matchuret stod på 1:54. När det återstod fyra minuter av matchen kunde Felix göra sitt andra mål för kvällen och sätta "spiken i kistan" när han gör vårt femte mål. Vi förlorade skotten med 15-9 och sammanlagt med 32-27.

Eftersom Vallentuna förlorade hemma mot Enköping så kunde vi behålla serieledningen även efter de andra matcherna som spelades först på lördagen.

Nu ska vi göra allt för att vinna serien!