Den 21 april 2012 arrangerar Spånga Hockey en välgörenhetsmatch till förmån för riksorganisationen för Unga Reumatiker.

Den 21 april 2012 arrangerar Spånga Hockey en välgörenhetsmatch till förmån för riksorganisationen för unga reumatiker.

Lördagen den 21 April 2012 arrangerar Spånga Hockey en välgörenhetsmatch med idel kända profiler – hockeyspelare, idrottsstjärnor, artister och kändisar. Arrangemanget har vi döpt till En dag för Unga Reumatiker då vi valt att fokusera den här lördagen till att stötta riksorganisationen för Unga reumatiker i Sverige.

Med de bidrag som vi lyckas samla in hoppas vi kunna ge Unga Reumatiker de ekonomiska medel man behöver för att kunna utöka sina forskningsinsatser och medlemsaktiviteter. Samtidigt vill vi kunna skapa bättre förutsättningar att utöva ishockey för Spångas barn och ungdomar.

Biljettsläpp

Spelare i Spånga Hockey har förtur till biljetter och biljettsläpp sker måndag 30 januari kl 16 på Spånga Hockeys kansli. Max 5 st biljetter per hushåll och det går inte att reservera några biljetter innan, utan det är först till kvarn som gäller. Förtur för Spångaspelare gäller till och med 3 februari och finns det därefter biljetter över, så är dessa öppna för allmänheten från 4 februari.

Biljettpriser

Vuxna 200 kr
Ungdom 100 kr (tom 15 år)

Säljtävling!

Genom att vara med och sälja de två olika paketen som finns för eventet kan ditt lag vinna en heldag på Gröna Lund och samtidigt dra in pengar till lagkassan.

För varje VIP-paket som säljs går 3.000 kr till din lagkassa. Det lag som säljer mest vinner en heldag på Gröna Lund med inträde och åkband för hela truppen (max 5 ledare).

Var noga med att fylla i blanketten nedan med rätt uppgifter. Vill du inte ladda ner och printa ut själv finns dessa att hämta på kansliet och i era lagfack.

PDF för Tröjpaket
PDF för VIP-paket