På Grödinge Fotbolls ledarmöte i lördags diskuterade vi en hel del mycket intressanta punkter.

Robert Eriksson redogjorde för enkäten, helst hade vi sett att det kom in fler svar. Vi kommer göra en vända till senare under våren.

Ekonomin, ser OK ut men kräver kontinuerligt arbete med att hitta nya vägar till finansiering av klubbens verksamhet. cafeterian på vallen är en viktig inkomstkälla och gynnar klubben, inte A-laget som framkommit i vissa diskussioner.

Grödingevallen & konstgräs, styrelsen redogjorde för nuvarande situation och läget i diskussionen med kommunen. Vi kommer inom kort gå ut med mer information till samtliga spelare, ledare samt föräldrar.

"Den gröna tråden" gicks igenom med de som närvarade vid mötet och togs emot positivt. Materialet skall godkännas vid kommande årsmöte och sen skall det ut till samtliga i klubben.

Slutligen, diskussionerna och förslagen som kom upp på ledarmötet var helt klart positiva och bra för klubben. Det som ändå var negativt är att det saknades en hel del ledare från lagen. Vid nästa ledarmöte är det obligatorisk närvara med minst 2 representanter från varje lag.