Stuvsta IF Dam

Gästbok

Förnamn
Efternamn
Kod
E-mail
Validera
Innehåll
Info
  • Välkommen till Stuvsta IF:s Gästbok för Damlaget !

  • Tänk på Vett och Etikett samt stå för det du skriver genom att ange ditt namn.  Inlägg som inte präglas av detta kan komma att tas bort.

  • Frågor som inte är av allmänt intresse kan även mailas till lämplig person i lagledningen, se i menyn under Ledare/Organisation.

    Skriv i våran gästbok här

                 

« Föregående sida | 1 2 3 4 5 6 |
Bertil (oinloggad) • 13 januari 2016 - 22:10
Nu fungerar äntligen våran gästbok igen! Vi hoppas på en bra säsong med många trevliga inlägg.
Vi kommer snart att presentera våra senaste nyförvärv på nyhetssidan.
/Bertil
Stuvsta Styrelse (oinloggad) • 2 oktober 2013 - 22:00
En stor eloge till hela damtruppen från styrelsen. Ni har gjort en fantastisk säsong.

Ni kämpade bra ikväll och visade klass. Ni ska vara stolta över eran prestation - det är vi.
mikael Näslund (oinloggad) • 2 oktober 2013 - 18:15
Lycka till i kväll och spö nu Täby.
Hälsningar ifrån Sköndals Dam.
Rikad K (oinloggad) • 15 september 2013 - 20:49
Grattis till serieseger i år igen.
Johanna Gustafson (oinloggad) • 15 september 2013 - 12:48
Stort och varmt grattis till en mycket imponerande serieseger! Halsar Johanna
Bengt • 14 september 2013 - 18:47
Ok, kanske ingen jätteskräll. MEN TJEjERNA GJORDE DET IGEN!!!

När det är dags för första matchbollen så är det mot serietvåan Sköndal. Och är det något våra spelare brukar älska så är det avgörande matcher. 8-2 idag säger mycket! Och serieseger igen...

Efter vinterträningen ser vi fram emot trean. Men innan dess givetvis finalen i Viktoria cup mot Täby. Rykten säger att det funnits krafter som både önskat matchen på neutral plan och naturgräs. Men nu är ordningen återställd och rätten för laget från den lägre divisionen att spela hemma ligger fast.

Så nu laddar vi för 2/10. Nog tycker jag tjejerna skall ha både bubbel och guldhattar oavsett final resultat.

Grattis tjejer!!!
Tony • 8 september 2013 - 17:30
Hej Allesammans,
Jag tar en väldigt liten risk när jag redan nu gratulerar till serieseger !!!
det finns ju en större utmaning kvar i år ! Victoria Cup .. när är Finaldatum ??

MVH Tony
Bengt (oinloggad) • 8 september 2013 - 00:36
Ingen riktig höjdarmatch idag. Även om Saltis målis är suverän så hade nog våra anfallare lie för mycket respekt för henne. Men man kan inte göra mer än att vinna serien.

Nu räcker en enda pinne på de fyra sista matcherna för en ny serieseger. Och den poängen kommer förstås. Lite ojämnt spel under säsongen trots allt. Lägsta nivån måste nog upp en bit om vi skall slåss om seriesegern även nästa säsong.

Fast vi gamla nördar har kanske för höga krav. Kritik efter 14 raka segrar är förmodligen snurrigt. Men Stefan har en rejäl utmaning inför nästa säsong. Kommer han att tangera Johans rekord på tre raka seriesegrar?

Fotboll är kul. Det kommer alltid en ny säsong...
Håkan T (oinloggad) • 23 augusti 2013 - 21:06
Andra halvlek ligger på Youtube.
Bengt • 23 augusti 2013 - 17:57
Det är lite dubbla känslor efter detta mirakel. Den ena är rent egoistisk. F-n att jag inte var där. Det får jag nog i terapi för, även om sanningen är att jag missat detta under de aktiva åren. Men då hade man åtminstone kunnat följa Ullriks direktrapportering...

Den andra känslan är förstås lycka över en otrolig prestation. Lite blandat med en känsla av overklighet. Visst har Stuvsta skrällt förut. Klassikern är väl egentligen det som hände i Eriksdalshallen den 6/1 2010. Det var då vi vann DM i futsal. Motståndet i en klassisk semi minns vi förstås. Jodå Bajen...

Förmodligen hade vi det året på papperet vår mest meriterade trupp och resultatmässigt vår bästa säsong genom tiderna. Men vi mötte även då Bajen i Viktoria cup. Den gången hade vi visserligen bara två straffar men torskade med 1-7! Det kanske ger lite perspektiv på detta som alltid kommer att gå under namnet "miraklet på Stuvsta IP".

Nu siktar vi in oss på finalen utan att glömma att seriesegern faktiskt inte är i hamn ännu. Ett mirakel till är borde inte vara möjligt. Men vem vet?

Men finalfest blir det förstås. Mitt förslag är att föreningen införskaffar både guld och silverhattar. För oavsett utgången av finalen måste detta firas! Skumpa skall det förstås också vara. Roffe får fixa för alla som har åldern inne. Han kan även fixa lämpligt bubbel till juniorerna. Finansiering av dessa extravaganser är nog redan fixat. Det blir åtminstone några tusenlappar i prispengar för föreningen.
Ulrik • 23 augusti 2013 - 00:12
Grattis till finalplatsen ! Vilken boost att slå Bajen.
Mr X (oinloggad) • 22 augusti 2013 - 07:24
OJ OJ OJ, STORT GRATTIS!! Tveksam om det hänt roligare saker på Stuvsta IP. Vilken insats ni gör. Undrar om ni riktigt förstår vad ni har gjort. Till Stuvsta kommer ett Bajen som kanske redan innan matchen startade var i final men fick sig en liten törn redan efter straffarna? Starkt att sätta 3 av 4 straffar.
Det är aldrig lätt att hämta upp 3 mål även om man kommer från Elitettan vilket visade sig på Stuvsta IP igår. Tror nog att Bajen vet det nu om inte annat.
Nu ska ni njuta av segerns sötma för det är ni verkligen värda!

Fick mig att tänka på den gamla klyschan: "Motivation slår klass" men jag vet inte om klassen var så mycket bättre. Visst, Bajen rullade boll väldigt bra emellanåt men fick ju inte ut så mycket av det tack vare ert enorma slit & vilja och även det spel ni presterade.

Nu kan vi se fram mot FINALEN och som Jon o Ho skrev så har ni gjort en "makalös prestation" oavsett vad som händer i finalen. Som jag tidigare skrev: "Större under har skett" och varför skulle det inte kunna ske igen......

STORT LYCKA TILL i finalen och även i resten av serien. SUPER!!!!!
Jon o Ho (oinloggad) • 21 augusti 2013 - 23:32
Ni har gjort det igen. Jag hade kallt räknat med 10-15 mål i baken. Det är ju så många mål som det kan skilja mellan bästa och sämsta lag i SAMMA division. Men nu pratar vi om 4 divisioner emellan lagen. Enkel matematik leder således till torsk med 40-60 mål. Och då går ni tjejer ut och spelar 1-1 under ordinarie tid och sätter 3 av 4 handikappstraffar. Mot tjejer som sannolikt lägger ner all sin vakna tid på träning medan ni försöker ha ett liv också och nöjer er med 1-2 pass i veckan. Det är så otroligt bra gjort. Helt makalös prestation. Oavsett om ni blir pulveriserade i finalen, har ni gjort bragd i dag !
Håkan T (oinloggad) • 21 augusti 2013 - 22:45
Dagens seger över Bajen är STOOOORT!!
Grattis!
Peter Rylander (oinloggad) • 25 juni 2013 - 22:07
Blev tyvärr Hammarby som vann med 2-0 så tyvärr får vi inte mötas ute i år men hoppas vi ses i cupen u nov/dec! Lycka till i cupen och serien !
« Föregående sida | 1 2 3 4 5 6 |
Stadium
Adidas