Husie IF P01

Inlägg

Sportadmin - Nya lagsidan

Lagsidan

Nyhet

Stängt 5/12!!

Kansliet har stängt i kväll - torsdag 5/12. /// Husie IF
Nyhet

HUSIE IFs TRÄNINGSLÄGER - HÖLLVIKEN

7-11 augusti

HUSIE IFs POPULÄRA TRÄNINGSLÄGER I HÖLLVIKEN!

Period: Omgång 2 onsdagen 7/8 - söndag 11/8

Deltagande lag P01, P02, F01/02

/ LEDARNA

Nyhet

TRÄNINGSLÄGER SPANIEN

7-11 maj.
Nyhet

Ingen utomhusträning lördag 27/2 !!!

/Ledarna
Nyhet

Ingen träning i helgen!

Hej alla, eftersom utomhusplanen ännu ej är spelklar och sportlovet börjar denna helgen så ställer vi in såväl utomhusträningen (lör 20/2) som inomhusträningen (sön 21/2).

Vi hoppas vi kan börja utomhus nästa lördag istället, men oavsett det så kör vi inomhusträning nästa söndag (28/2) som vanligt igen.

-Trevligt sportlov allihop!

/Ledarna

Nyhet

Ingen utomhusträning imorgon lördag 6/2 !!!

/Ledarna
Nyhet

Ingen utomhusträning imorgon lördag 30/1 !!!

/Ledarna
Nyhet

NYTT DATUM!!! - Obligatoriskt föräldramöte!

NYTT DATUM!!! Samtliga föräldrar kallas härmed till obligatoriskt föräldramöte i kafeterian på Husie IF onsdagen den 9/12 kl. 18:00. Vi räknar med att vara klara senast 20:00. -Välkomna!

/Ledarna P01

Nyhet

Inomhusträningen börjar 8/11

Titta i kalendern för mer info.
Nyhet

Tillfälligt träningsuppehåll...

I väntan på info om kommande inomhusträning gör vi ett tillfälligt träningsuppehåll (alltså ingen mer utomhusträning). Vi återkommer via mail så snart vi har all info om den kommande inomhusträningen. /Ledarna
Nyhet

OBLIGATORISKT - Fotografering onsd. 23/9

Så var det då dags för årets OBLIGATORISKA lagfotografering. (Även individuell fotografering "Idolkort" kan göras och betalas då av respektive spelare själv), lagfotograferingen är kostnadsfri.

Plats: Klubbhuset, Cafeterian

Klädsel: Fotbollsskor, vita shorts, gröna strumpor och grön matchtröja (tröjorna fås på plats av ledarna)

"Lappar" som skall fyllas i (namn, adress mm) delas ut på plats med start 19.00. Dessa skall vara ifyllda och inlämnade till Peter innan fotograferingen 19.30.

Obs! Tänk på att vara på plats i god tid.

/Ledarna

Nyhet

Sista omgången av Bulltoftacupen

Hej, söndagen den 30/8 på eftermiddagen (12.00 - 16.30) börjar åter Bulltoftacupen. Den fortsätter sedan varje söndag fram t om 4/10. Titta i kalendern för mer info och glöm inte att anmäla dig via utsända kallelser. /Ledarna

PS. Separat info till föräldrarna kommer inom kort.

Nyhet

Nu startar utomhusträningarna igen!

Hej på er, hoppas ni haft en skön och underbar sommar allihop? Nu är det äntligen dags att byta badbyxor och sommarskor mot fotbollskläder och dubbaskor - härligt va? Måndagen den 10 augusti kl. 17.30 sparkar vi igång höstens första utomhusträning på "nya gräsplanen", (höger sida av Amiralsgatan när man kommer från Jägersro, dvs. motsatta sidan av Amiralsgatan som grusplanerna), alltså samma gräsplan som i våras.

Observera att det är FÖRBJUDET att parkera bilen vid vägkanten eller sidan av Amiralsgatan och även kan innebära P-böter, varför det är säkrast att parkera på parkeringen vid Husiegård och/eller parallellgatan till Amiralsgatan och sedan gå gångvägen ner till planen.

Samtliga träningstillfällen hittar du i kalendern, -Vi ses måndagen den 10:e

/Ledarna

Nyhet

Inbjudan - Höllvikenlägret 2009, (Kort varsel = snabbt beslut)

Hej,

egentligen skulle vi (P01) inte blivit inbjudna till Höllvikenlägret förränn nästa höst (2010), men då plats finns redan i år har Husie IF valt att även bjuda in oss redan i år, (se nedanstående länk - inbjudan i pdf-format). Är du intresserad - skriv ut dokumentet, fyll i anmälningstalongen och lämna in denna till kansliet senast nu på fredag 26/6. Observera att betalningen skall göras senast den 30/6.

/Peter S

http://www.sportnik.com/file/show/1554934

 

Nyhet

*** Ni är allihopa stjärnor ***

Grabbar, ni är allihopa stjärnor, vilken fantastisk insats under vårens Bulltoftacup och som ni har utvecklats sedan förra året. Vad har hänt? Det har varit en fröjd att se er lira, hoppas att ni kämpar och spelar lika bra till hösten också (och det vet vi ju redan att ni klarar, eller hur?). Njut nu av sommaren, trixa gärna med en boll om ni känner för det, för enda sättet att bli ännu bättre är ju att träna, och åter träna. :-)

-Trevlig sommar allihopa!

/Ledarna P01

Nyhet

Inomhusträningen söndag 1/2-09

Inomhusträningen söndag 1/2-09 är i Rosengårds sporthall kl. 10-12.

Vanliga inomhusskor (dvs. ej dubbaskor) gäller. Tränare är Marcus då vi övriga är på ledarutbildning. Eftersom Marcus är ensam tränare denna söndag så är det bra om några föräldrar kan hjälpa till och assistera honom.

/Peter

Nyhet

Inomhusträning - "Kompensation"

Hej, eftersom Husie använder sig av Pjäshallen för ledarutbildningarna (18/1, 25/1, samt 1/2) så tvingades vi ju som bekant att ställa in träningen i söndags, men som kompensation flyttar vi träningen kommande helg från söndag till lördag 24/1 och istället för Pjäshallen har vi ordnat så att vi har hela Malmö Kombihall mellan kl. 10-12 till vårt förfogande. Alltså:

Inomhusträning nu på lördag den 24/1 (istället för söndag 25/1) i Malmö Kombihall kl. 10-12.

Obs! Kom ihåg att ta med dubbaskor eftersom vi kommer att träna på konstgräs.

/Peter

Nyhet

Inomhusträningen nu på söndag 18/1 är INSTÄLLD!

Inomhusträningen nu på söndag 18/1 är INSTÄLLD pga ledarutbildning.

/Peter

Nyhet

Viktig närvaro på söndagsträningen den 21/12!

Nu på söndag 21/12 träffas vi i pjäshallen som vanligt kl. 11.00 och agendan för sista söndagen innan jul ser ut så här:

  • 11.00 - 12.30, Killarna tränar som vanligt
  • 12.00 - 12.30, Informationsmöte för föräldrarna (i omklädningsrummet)
  • 12.30 - ca 13.00, Gemensam "julavslutning"

Under den gemensamma julavslutningen kommer vi att bjuda på julmust, saft, kaffe och pepparkakor. (Läsk finns att köpa för 5:-/burk, vilket går till lagkassan). Har vi sedan tur kanske Tomten kommer och hälsar på, klart är i alla fall att killarna kommer att få var sin julklapp.

//Ledarna

Nyhet

Informationsbrev till föräldrarna i Husie IF P01

Hej allihop,

då hösten visat sig innebära en del "strul" i form av bl a tråkiga diskussioner mellan föräldrar-ledare, föräldrar-föräldrar mm så har vi, ledarna Husie IF P01, tillsammans med Husie IF fastställt ett antal enkla och självklara ordningsregler för att undvika sådana här tråkigheter framöver. Detta för att istället kunna lägga all kraft, energi samt fokus på uppgiften att: Lära barnen spela fotboll under ordnade och trevliga former.

Ordningsreglerna samt information om hur det går till med anmälningar till matcher, cuper och turneringar, uttagningar av spelare mm har vi sammanställt i ett brev som vi kallat för: Informationsbrev till föräldrar i Husie IF P01

Brevet hittar du genom att gå till denna sida.  (Obs! Du måste vara inloggad för att komma åt detta dokument).

Vi uppmanar er alla att ta del av innehållet i detta dokument, då informationen i dokumentet är grundläggande för den fortsatta verksamheten i P01.

PS. Vi kommer även att skicka dokumentet till er i ett separat mail.

/Ledarna Husie IF P01

Nyhet

Viktigt! - Redovisning av julkalendrarna

Glöm inte att redovisa era julkalendrar (både eventuella returer och dem ni sålt) senast söndagen den 7/12 till Annette Esguerra, (Rhodell´s mamma).

//Peter

Nyhet

Ny spelare + tränare till laget

Vi hälsar vår nya lagkamrat - Elliot Friberg - välkommen till laget. Elliot har tidigare tränat med Husie IF P00, men är "01:a" och har nu valt att tillhöra oss istället.

Vi välkomnar också Elliot´s pappa - Marcus Friberg - till laget. Marcus har tidigare tränat bl a 00:orna samt killarna i Fotbollskolan och går nu även in som tränare tillsammans med Micke, Xhevat och Robban. Marcus har som ni förstår tidigare tränarerfarenhet och spelar dessutom själv (Husie IF Oldboys) varför han självklart är en tillgång för oss och vi är tacksamma för hans och Elliot´s val. Än en gång - Välkomna!

Nyhet

Dags att sälja Julkalendrar!

Enligt styrelsebeslut (Husie IF) skall alla aktiva medlemmar försöka sälja 5st Julkalendrar vardera. P01 har totalt tilldelats 160st Julkalendrar och laget får 10kr per såld Julkalender. Lyckas vi tillsammans sälja mer än dessa 160st får vi 15kr/st för överskjutande antal. Julkalendrarna kommer att delas ut till samtliga med början nu på lördag (8/11).

Eventuella returer och redovisning av sålda Julkalendrar skall ske senast söndagen den 7/12 till Annette Esguerra, (Rhodell´s mamma).

//Peter

Nyhet

OBS! Tidigareläggning av inomhusträningen !!!

Hej,

eftersom vintertid börjar imorgon söndag (26/10) så utgår kommande utomhusträning nu på torsdag den 30/10 eftersom det blir för mörkt.

Istället tidigarelägger vi inomhusträningen som därför börjar redan imorgon söndag den 26/10 kl. 11-13 i Pjäshallen.

//Micke

Nyhet

Träningstider: Nov 2008 till Mars 2009, (Inomhus)

Hej,

nu är det klart med tider för inomhusträningen säsongen 2008/2009. Vi kommer att träna söndagar kl. 11-13 i Pjäshallen. Inomhusträningen börjar söndagen den 2/11, se kalendern. //Micke, gm. Peter

Nyhet

Lagfest Husie IF P01, (31/10-08)

Hej alla, vi har härmed glädjen att bjuda in er till 2008 års lagfest med Husie IF P01, ( Inbjudan som pdf ).

Obs! sista anmälningsdag är torsdagen den 23/10.

=====================================================================

För att kunna genomföra denna fest behöver vi frivilliga som kan hjälpa till;

  • På fredagen den 31/10 behöver vi hjälp med att duka, ställa iordning mm i festlokalen, detta arbete börjar kl. 15.00.
  • På lördagen den 1/11 behöver vi hjälp med att städa, återställa mm, detta arbete börjar kl. 08.30 och måste vara klart senast 11.30 då lokalen skall lämnas.

Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få, vi behöver åtminstonde vara 5st på fredagen & 5st på lördagen, så om du kan ställa upp – anmäl dig till mig ( peter@svenbo.se ). Glöm inte att meddela om det är fredagen eller lördagen du kan hjälpa till, (kan du både fredag & lördag får du en guldstjärna). J

PS.

Om det är någon av er som innan festen skall åka till Danmark och har möjlighet att handla öl + vin (pengar får ni av mig om ni inte kan lägga ut så länge) så snälla – hör av er.

Det är ju onödigt att belasta lagkassan med broavgiften om någon ändå skall över bron.

-Väl mött!

//Peter, (Eddie´s pappa)

Nyhet

Träningstider - Oktober 2008

Under oktober månad tränar vi enbart på torsdagar (se kalendern) eftersom det blir för mörkt på tisdagstiderna. När det gäller kommande inomhusträningar så återkommer vi med info så snart vi vet mer. /Ledarna P01

Nyhet

Dags att börja träna igen!

Tisdag den 19/8 kl 18.30 börjar vi träna ingen.
Så plocka fram skoran och vattenflaskerna .........

hälsningar

Ledarna P01

Nyhet

Träningshjälp

Vi behöver hjälp!

Som ni kanske vet är tränarjobbet frivilligt.

Robban och jag tycker att det är roligt och spännande att se hur pojkarna utvecklas och har roligt. Vi känner båda två att vi kan fortsätta så länge våra pojkar  tycker det är roligt och vill vara med. Men vi behöver att vara fler som hjälper till. Vi har tänkt oss 3-4 frivilliga mammor eller pappor som kan hjälpa till när ni ändå står bredvid och tittar på. Vi kan diskutera vidare på mötet på tisdag.

Vi ses då,

Micke

Nyhet

Utomhus träning!

Sista träningen inomhus är nu på Söndag 13 april.

Vi börjar utomhus Tisdagen 15 april.

Träningstiderna är:

Tisdagar 18,30 - 19,30  /  Torsdagar 17,00 - 18,30

Vi tränar alltid på den lilla gräsplanen som fjolårets tisdagar.

Ta med kläder efter väder, benskydd och vattenflaskor. Träningskläder från Husie IF finns att köpa i caféet.

Välkomna,

Micke

 

Nyhet

Lagindelning Billebergacupen på Söndag 24/2

Billeberga fotboll och straffcup – Söndag 24 februari

 

Vi kommer att spela med 2 st lag – Lag förmiddag och Lag eftermiddag.

Lag förmiddag samlas på parkeringen på Husie idrottsplats kl. 07.30

Vi åker tillsammans till Svalöv där första matchen startar 08.45.

Sista matchen börjar 12.45, prisutdelning 13.00

Lag eftermiddag samlas på parkeringen på Husie idrottsplats kl. 13,30

Vi åker tillsammans till Svalöv där första matchen startar 14.45.

Sista matchen börjar 18.45, prisutdelning 19.00

Ta med shorts, strumpor, inomhusskor, vattenflaska och benskydd.

Det finns servering med fika och korv till försäljning eller tar ni själv med något att äta.

FÖRMIDDAG                                        EFTERMIDDAG - understrukna

Adam O                                                   Alexander N

 

Adrian                                                      Andrej S

 

Andre G                                                   Eddie

 

August                                                      Eliaz L

 

Dean                                                         Filip S

Elias Hansen                                             Gabriel

Hamid                                                      Luka P

Knut                                                         Melvin

Kristian N                                                 Oliver

Lukas M                                                   Oscar N

Samuel R                                                  Rhodell

Zakarias                                                    Viktor L

Återbud lämnas på telefon eller mail senast Fredag 22/2 till Robban eller Micke

Vi ses,

Micke och Robban

Nyhet

OBLIGATORISK FÖRÄLDRAR MÖTE!!

Hej alla föreldrar till P01

Husie IF kallar till föräldrar möte ang. BULLTOFTA KNATTE TURNERING.

Mötet kommer att var den 19/2 2008 kl.19.00.

Vi kommer att ta upp endel punkter som måste uppfyllas av föräldrarna för att hela arrangemanget skall fungera.

Vi vill även att föräldrarna kommer med ideér tills dess.

Det kanske finns kontakter som kan utnyttja för att vår verksamhet ska vara så lönsam så möjligt. Det är i slut ändan vår kreativitet som sätter grunden till vilken budget laget kommer att ha i framtiden.

Turneringen kommer att vara under maj och juni månad.

Hela upplägget tar vi på Mötet.

 

Nyhet

LAG FOTO UPPDATERAD!!

Dags för fotografering av samtliga lag till årsboken 2007.

Nu har vi fått tiden där alla 2001 skall fotas.

31/1- 2008 kl.18,30 skall alla killar samlas på Husie IF Klubb hus för fotografering.

VI SES DÄR!!!


 

 

Nyhet

BARA CUPEN DAG 1 AVSLUTAD

HEJ ALLA KILLAR.

 

Tack för en super dag på Cupen.

I kalendern har vi skrivit datum och tid för det sista matcherna nästa Lördag.

Jag tror det blir bra om vi samlas minst 30 min före matchstart .

Tyvärr så kommer inte Michael E att kunna närvara, men Michell J som är vår hjälp tränare kommer att vara där och hjälpa till.  Eftersom Robert också kommer att jobba denna dag så har vi  Adrians Pappa som Assisterande Tränare denna dag.

Finns det några frågor så tar vid dem på Söndags Träningen eller så ringer ni.

VI HÖRS OCH SES.!!! 

Nyhet

NY INFO - Baracupen !!

Hej

Ni behöver ta med shorts och strumpor. Det fanns bara Husie matchtröjor.

Varje lag kommer att spela 2 matcher per lördag!! Sista matchen är kl. 1200 den 19 jan.

Vi samlas precis som tidigare meddelat kl. 0930.

 Vi ses där

Micke 

Nyhet

Bara Cupen Lagindelning och samlingstid

Baracupen

Husie lag 3: Gabriel, Oscar, Rhodell, Knut, Adrian, Oliver, Melvin, Elias, Hamid

Husie lag 4: Alexander, Zackarias, Andrej, Luka, Samuel, Adam, Dean, August, Andre G

Övriga killar som kommer fördelar vi jämnt mellan lagen

Ta med något att äta, dricka så killarna har energi att spela 5 matcher.

Vi tar med tröjor, kortbyxor och strumpor - glöm ej benskydd!

Micke tar hand om lag 3 och Robban lag 4

Vi samlas kl 0930 i Värbyhallen i Bara.

Vi ses då,

Micke och Robban

 

Nyhet

BARA CUPEN

Hej alla HIF: re

Nu har vi fått mer info ang. Bara Cupen. Gå in på kalendern så finner ni tider och datum.

Vi tar ut lagen på Söndags träningen. Har ni frågor så ring till Micke eller Robert.

 

 

Nyhet

Träningen har startat!!

Hej Alla glada killar från P01

Nu har träningen börjat igen. Det är som vanligt varje söndag kl. 10,00-11,30.

Nyhet

BILLEBERGA GIF´s Fotbolls- och Straffcup

Hej Grabbar -01-

Vi har blivit anmälda till Billeberga Cupen i början av Februari.

Det är 2 lag som kommer att spela Förmiddag eller Eftermiddag, men det får vi återkomma till när tiden är inne vilka spelar det gäller.

Efter ny år börjar vi ladda för fullt för att bli så bra så möjligt. Så stoppa fotbollen under armen och träna var än ni har plats.

Nyhet

Den här kategorin innehåller 40 inlägg.