cover

Placera dinLägg till en widget här bred yta

2011-08-18

Japp nu är det slut tippat för mig. Senaste omgången gick åt helvette och jag ska inte försöka tippa fler omgångar. Däremot skrev jag att om man vill se mål ska man bege sig till Torvalla för att se Viken vs Bagis, och där hade jag i alla fall rätt, även om jag trodde att målen skulle fördelas mellan lagen.

Tyvärr kryssade vi senast mot Vagnhärad och i och med detta kunde inte vi ta in försprånget från Eskilstuna lagen. Samtidigt för vi vara glada för resultaten från andra matcher och poängen vi tog med oss från Vagnhärad. Det skall sägas att detta Vagnhärad var inte samma Vagnhärad som vi slog med 6-0 hemma. Mycket aggresivare och lite nytt folk gjorde att Vagnhärad var närmare seger än var vi var. Men vi var medvetna om det och i denna serie finns det inga enkla matcher och man måste kriga sig till varje poäng.

På söndag är det ny match och för vår del är alla matcher final matcher. Vi hoppas på mycket folk där serieledarna Eskilstuna Södra kommer på besök. Vi kommer att gå för 3 poäng och är medvetna att detta blir en tuff match. Samtidigt känns det bra på träningarna och det är många spelare som visar framfötterna och vill vara med och delta på matcherna. Särskilt är det dem äldre rutinerade spelarna som har börjat visa attytid och visar vägen för dem andra. Jasmin med sina ledar egenskaper och spelare som Danne och Kay som har vaknat från dem döda och nu på allvar visar vilken tillgång dem är till denna trupp. Samma sak med Sahin som med sin närvaro höjer hela laget.

Under sommaruppehållet gjordes klubbens största transfer någonsin, då vi sålde PA till GIF Sundsvall. Jag är väldigt glad för hans skull och hoppas nån vacker dag se honom i Allsvenskan. PA har jobbat hårt senaste tiden och verkligen förtjänade denna chans. Önskar dig all lycka PA, du är Mr BRB och kommer alltid att kommas ihåg som en stor BRB spelare.

Jag hoppas verkligen att jag ser er alla på Torvalla, söndag klockan 17:30. Nu jävlar tar vi chansen och hänga med topplagen och då behöver vi fansens stöd. FORZA BRB

Mvh

EL Coach

 

2011-08-09

Jag var väldigt nära att få in alla matcher denna vecka. Tyvärr sprack det på sista matchen där jag trodde på Bagis. Men nöjd ändå där jag har 5 rätt av 6 möjliga.

Kul för oss att vinna igen efter förlusten mot Älvsjö. Tycker personligen att Tyresö var bättre nu än när vi mötte dem på bortaplan. Jämn första halvlek där Tyresö är lite bättre än oss. Det tog en halvlek för oss att vakna och komma in i matchen. Det skall inte glömmas att vi hade flera spelare borta på grund av skador och avstängdningar. Hela centrala mittfältet med Stojan, Jamil, Hicham plus Sahin och Chia som har spelat varenda match tidigare. Tycker att Kay och Fabbe kom in i andra halvlek riktigt bra och lägger grunden till vår seger. Allt vi gjorde fel mot Älvsjö, gjorde vi rätt mot Tyresö. Men om man skall vara helt ärligt var det den en jämn match och friläget på Angel kunde ha förstört vår dag. Men efter 1-0 målet är det inget snack och både PA och Baboo har flera läge att göra mål, men Tyresös målvakt var riktigt bra.

Nu när man inte leder serien längre får man hitta statistik som gör oss bäst i serien. Vi är bästa hemmalaget i serien där på 7 matcher har tagit 16 poäng. Vi är enda laget i serien som har gjort mål i varje seriematch i år. Vi är enda laget som har 3 spelare på topp 10 målskyttarna i serien.

Som alla vet händer det mycket under sommarn då spelare söker sig bort eller till klubbarna. Här nedan kommer jag att informera er vilka som lämnat och kommit till klubben. Endast klara övergångar tar jag upp här.

Lämnat:

Alvaro ( Skogås/Trångsund): Vår egen Riquelme lämnar laget efter 6-7 års spel hos oss. Alvaro har alltid varit en av ledarna i klubben och betytt mycket för våran spel. Ett viktigt faktor att vi spelar division 3 idag. Men var säkra att ni kommer se vår El Mago nånstans på läktaren när hans kära BRB spelar. Vi tackar Alvaro för hans tid i klubben.

Bashar ( Reymersholm): Ung och ambitiös spelare som kom till oss från Sköndal. Lämnar laget nu för att få speltid i Reymersholm. Kommer att försöka på nytt efter säsongen för att ta plats. Vi ses snart igen Bashar.

Bosse ( Cassi): Vår Becks lämnar laget och ansluter till stan laget Cassi. Har stort hjärta för laget och sitter kvar i styrelsen och ni kommer garanterat träffa han på våra matcher. Nån vacker dag flyttar han tillbaka till Haninge och vi får se honom på träningarna igen. Tyvärr kommer lagets tröj försäljning att minska rejält med denna övergång.

Nyförvärv:

Semlan ( IFK Haninge): En bra djupledsforward som springer på allt och är både stark och ganska snabb. Vi har saknat sån typ av spelare som går direkt på mål och skjuter så fort läget ges. Vi välkommnar Semlan till BRB.

Arad ( Dalkurd): Vänsterback som inte har spelat på några månader. Man ser att han går framåt varje träning och vi hoppas att han om 1-2 veckor kan konkurrera om startelvan. Ung och hungrig spelare som passar in i vår värvnings filosofi.

Dino ( Canada): Har själv sett Dino när han spelade för Tyresö. En duktig mittfältare som kan både spela centralt och ute på kanterna. Jag tror att vi kommer att ha stor nytta av Dino. Välkommen till klubben Dino.

Nu ska jag försöka tippa omgången som skall spelas:

Vagnhärad vs BRB: 1-3

Blir ingen 6-0 match igen. Vagnhärad är rätt bra på hemmaplan och kommer försöka att göra livet surt för oss. Men vi har bra forwards som kan göra mål på halvchanser och därför vinner vi denna jämna match.

Eskilstuna Södra vs IFK Eskilstuna: 2-1

Jag vet att IFK är sugna på revansch och kommer ge allt för att slå södra. Men jag tror matchbilden kommer att passa Södra, då dem kan ligga och kontra mot IFK. Jämn match och det kan sluta hur som helst, men jag tror att Södra kontrat bort IFK denna gång.

Tellus vs Torstorp: 1-1

Det luktar kryss denna match. Bägge lagen har god form och vill inte förlora denna match. En poäng var här är dem nöjda med, då jag tror att båda kommer att klara sig kvar i serien.

Assyriska vs Huddinge: 1-4

Assyriska vinner varannan match och då är dags att förlora igen. Huddinge visar bra form och jag tror att dem slutar topp 3 till slut.

Tyresö vs Älvsjö: 2-2

Svår match att tippa. Älvsjö måste nog vinna här för att vara med om seriesegern. Samtidigt måste Tyresö kolla neråt i tabellen och en poäng kan vara viktig när serien ska summeras.

Vendelsö vs Bagarmossen BK: 3-3

Vendelsö måste nog vinna här. Dem har alla topplag kvar att möta och måste nog ta 3 poängare om dem ska ha någon chans att hänga kvar. Visserligen har dem Torstorp och Vagnhärad kvar att möta, men det är inte många matcher kvar att spela och 3 poängare måste ramala in nu. Men jag tror tyvärr inte på några 3 poäng här inte. Denna match blir en händelserikt match som slutar oavgjort. Tillsamman har dessa 2 lag släppt in 60 mål och det innebär att det blir inget försvarstänkt här och vill man se omgångens mest målrika match ska man befinna sig i Torvalla 14/8 klockan 17:00.

Jag önskar alla lag lycka till denna omgång. Vi ses ute på plan.

Mvh

El Coach

2011-08-06

Förra veckans tips gick si sådär. Men jag fick 3 rätt av 6 möjliga. Jag ska lämna ny tips till helgens matcher.

Huddinge IF vs Älvsjö AIK: 1-1

Bägge lagen vann respektive höst premiär. Huddinge slår Vendelsö och vi fick pisk av Älvsjö. Älvsjö kommer att vara lite bättre än Huddinge idag, men de kommer inte att få lika enkla mål som vi bjöd på. Delat poäng idag.

Torstorps IF vs Eskilstuna Södra: 2-4

Torstorp har gjort det bra sen det dåliga starten man fick i serien. Men det finns inte många lag som kan spela 7 matcher utan förlust i denna serie. Eskilstuna Södra är nog favoriter i serien nu och kommer ta enkel seger i Finspång.

Assyriska U vs Vendelsö IK: 2-1

Lite av en ångest match. Assyriska blandar och ger, verkar inte hitta balansen i laget, men vet samtidigt att förlust idag mot Vendelsö kommer få dem att bli inblandade i bottenstriden. Vendelsö har inget att förlora och går för segern. En sexpoängs match som måste vinnas nu om man inte vill bli avhängd från andra lagen i botten. Vendelsö har haft oflyt och det verkar aldrig vända för dem.

IFK Eskilstuna vs Vagnhärads SK: 4-1

Inget snack, Eskilstuna är taggade efter förlusten mot Tyresö och det får Vagnhärad känna på. Vagnhärad har ingen chans att ta poäng i denna match.

Brandbergens IF vs Tyresö FF: 2-1

Dax för oss att ta revansch. Tror det blir jämn fight, men vi vinner på ren vilja. Tyresö vann en viktig match mot Eskilstuna och kom över nedflyttnings strecket nu. Jämn match men vi vinner denna gång.

Bagis vs Tellus: 3-1

Ett av dessa 2 lag åker ur. Därför är denna match otroligt viktig i botten av serien och dem poängen som kommer att vinnas i denna match bli helt avgörande vem som stannar kvar. Tror på Bagis, då dem har mindre skador och lite bättre trupp, än vad Tellus besitter.

 

2011-08-01

Knappt 3 månader sen jag skrev här sist och det är för dåligt av mig. Jag ska framöver skriva inför varje omgång och försöka tippa resultaten på matcherna som kommer.

I tidigare inlägg kritiserade jag Tyresös fotbolls filosofi och till slut fick jag äta upp allt jag hade skrivit då Tyresö vann mot oss med 2-1. Inget att snacka om då Tyresö var helt enkelt bättre än oss den matchen. Efterspelet var kaotiskt då massa lögner och påhopp gjordes mot mig via vår gästbok, men jag valde att inte kommentera eller svara några inlägg alls.

Under våren har det gått rätt bra för oss och man får vara glad dem poäng vi har tagit. Men en sak man inte kan komma ifrån är att efter 90 minuter spelade har vi inte gjort något mål men dessvärre tappat flera poäng. Bagis borta, Tellus hemma och Huddinge hemma. Det ska vi försöka ändra på under hösten och försöka spela smartare under sista minuterna på matcherna.

Som sagt har det varit jävligt kul att få vara en del av något unikt som vi tillsammans har byggt upp. Många trodde inte på oss och räknade ut oss innan dem gav oss chansen att visa upp oss. Men det är nu allvaret börjar. Varje poäng kommer att bli ännu svårare att plocka och vi kommer att få kämpa dubbelt så hårt för att få göra mål på våra motståndare. Folk ser inte ner på oss längre och räknar oss som en av favoriterna. Vi kommer verkligen inte att vara nöjda och kommer gör livet surt på flera motståndare även i höst.

Generellt verkar denna serie vara hur konstigt som helst. Varje match som spelas är helt omöjligt att tippa och bottenlagen i serien kan slå topplagen.

Under sommaruppehållet har vi både tappat och fått in nya spelare. En sak som är klar är att vi har fått in bättre spelare än vi har tappat och det bäddar gott för framtiden.

Match nu på onsdag borta mot Älvsjö och jag hoppas på mycket folk som följer med och stöttar oss mot en av dem svåraste matcherna vi har kvar.

Jag ska nu ge mig i och försöka tippa onsdags omgången. Jag är en usel tippare och ni som ska satsa pengar på matcherna, borde tippa tvärtom vad jag tippar.

Tellus vs Assyriska:  2-1

När vi mötte Tellus hade dem bra lag och tror nu att dem har fått tillbaka spelare från skador. Assyriska är bland dem bättre lagen på rulla boll, men kommer få det svårt på tellus lilla och dåliga gräsplan. 

Vendelsö vs Huddinge: 1-1

Vendelsö är bättre än vad serien visar och kommer att ta fler poäng under hösten vad dem tog på våren. Har även fått in lite spelare som går rakt in i startelvan. Huddinge riktigt bra första matchen mot oss, men andra matchen hängde dem inte med. Svårbedömda Huddinge kan ändå ta en poäng i Torvalla.

Älvsjö vs Brandbergen: 0-0

Älvsjö gör en bra andra halvlek mot oss, men då hade dem redan gett oss segern i första. Bra lag som kan vinna serien. Vi har inga skador men saknar flera spelare som fortfarande är på semster. Så vi är nöjda med kryss.

Vagnhärads sk vs Torstorps if: 1-3

Vagnhärad är ojämna och dem vinner endast om deras skyttekung är på spelhumor, annars har dem svårt att vinna matcher. Torstorps har vaknat till liv och 5-0 mot Tyresö är grym resultat för dem. Torstops  vinner enkelt.

Tyresö ff vs IFK Eskilstuna: 3-2

Jag tror inte att Tyresö är så dåliga som 0-5 mot Torstorps. Dem har visserligen endast gjort 10 mål i serien, men jag tror Angel vaknar till liv och sänker IFK. IFK är bästa laget vi har mött, men verkar inte vara stabila (3-4 mot bagis hemma) och kan tappa matcher som dem bör vinna.

Eskilstuna södra vs Bagarmossen: 3-0

Tror på enkel seger för Södra, inte för att dem är överlägsna endast för att Bagis har för höga ambitioner som lag. Tycker inte Bagis är tillräckligt bra som lag för att vara på toppen av serien, men kommer däremot garanterat att fixa nytt kontrakt. Men det blir inga poäng denna gång i Eskilstua.

Hoppas inga lag tar illa upp av mina kommentarer, och jag önskar alla lag lycka denna omgång förutom Älvsjö AIK.

Mvh

El Coach

 

2011-05-09 

Hallå där kära läsare. Dagen efter segern mot Assyriska känns livet toppen och tankarna var i torvalla fortfarande på dagens lektion jag hade. Skriver inga matchrapporter, istället väljer jag att dela med mina tankar här i huvudet på Reza Djam med er.

I lördas kväll satt jag först i telefon med Moggi i cirka 1 timme, där vi gick igenom taktik och diverse saker för söndagens match mot Assyriska. När jag hade pratat klart med Moggi satt jag själv i 2 timmar och pysslade med fasta situationer och sekvenser i matchen som kunde uppstå. Efter ett tag kände jag mig trött och sliten och frågade mig själv vad jag höll på med? Min tjej frågade om all den tid jag lägger ner är värd det jag håller på med och borde fundera på om jag inte skulle bara hålla på med Willes (min son) lag istället. Jag fick en tankeställare och kände själv om all tid man lägger ner är värt mödan. Jag tvekar inte en sekund att ge allt för BRB, men ibland undrar man om all besvär är värt mödan.

Det var mina tankar dagen innan matchen. När matchen var slut och vi hade besegrat Assyriska kände jag mig stolt och glad. Senare på kvällen var jag den trevligaste pappan och killen som en familj kan önska sig. Jag säger bara en sak, all slit är värt när man tar poäng i fotboll. Ingenting i livet kan mätas med framgångar inom sport. För mig var den här matchen större än El classico, rom derbyt osv... Ingenting i livet kan mätas med idrotts framgångar, särskilt när man gör det med laget man älskar.

För mig kommer tiden i BRB att bli oförglömligt och jag hoppas fortfarande att vi har mycket mer att bevisa för fotbolls stockholm och eventuellt fotbolls sverige. Jag tackar alla spelare från dem som startade till dem som inte var kallade till matchen (men är lika viktiga, för att utan er hjälp hade vi inte presterat så bra på matcherna.). Ni är alla underbara individer som är kämpar och krigar för varandra på plan som ingen lag i denna serie gör. Ni spelar med hjärtat och det kan ingen lag mäta sig med oss.

Det här segern är även till hela ledarstaben med mig själv, Robin, Omar, Ivan och Elias.

Som jag skrev tidigare, matcher vinns inte av det lag som har sjukvårdsväska eller ger busskort och 500:- till spelarna. Fotbollsmatcher vinns på planen. Man vinner matcher genom att kriga för varandra och ha känslor för sina medspelare. Bryr man sig inte om sina medspelare och tänker på pengar, busskort och annat skit, ja då förlorar man mot Assyriska med 1-0.

Forza BRB

Mvh

El Coach

2011-05-03

Hej där alla kära läsare. Ledig idag från skolan och har ägnat hela morgonen att läsa bok. Tänkte ta en paus från läsandet och passa på att dela med mig lite av mina tankar.  

Serien har startat och vi har varit som en bergdalsbana med skillnad att vi inte har nått toppen än, men botten har vi varit och känt på lite. 3 poäng på 3 matcher är väl gränsen till godkänd. 4 poäng skulle vi haft om vi hade skärpan mot Bagis i 90 minuter. Men så är det med fotboll och det är inte alltid det bäsa laget som vinner. Fotboll handlar om att vara effektiv och sätta chanserna man får på en match.

Var och kollade på matchen Vendelsö vs Tyresö igår. Rätt rolig match med många målchanser åt bägge lagen. Matchen vann Tyresö med 1-0. Men det var inte matchen i sig som jag ska dela mina funderingar om. Mina funderingar gick till 3 killar som spelade från start i Tyresö som alla bor i Haninge och var hos oss i försäsongen. Tänkte för mig själv att jdet är jävla synd att vi som klubb inte kan uppfylla deras krav och ambitionsnivå. För att om vi hade gjort det hade dem väl valt oss före Tyresö, eller?

Nej, dem hade inte valt oss ändå. För mig har dessa spelare ingen ambitioner alls och enda kraven som finns från deras håll kan endast uppfyllas av en generös sportchef med småpengar. Sen att dem jublar och ropar Tyresö efter matchen är bara komedi på hög nivå.  Det är ingen nyhet att spelare dras där pengar finns. Men vi pratar om småpengar. Därför finns det fotbollshjältar ute i världen som Exteberria (Ath Bilbao) och pengar kåta spelare som Robinho eller Tevez.

Det ska även sägas att detta är bara mitt personliga åsikt och ingenting som Brandbergens IF som klubb står för.

Nog om det, och nu blickar vi fram mot matchen på söndag. Assyriska FF hemma och vi får se om våra killar som spelar med hjärta kan få bättre resultat än vår grannkommun lag som fick 0-1 miot Assyriska.

Mvh

El Coach

 

2011-04-12

Nu börjar det närma sig serie start och dax för ett inlägg.

Vi har tränat på som vanligt sista tiden och dem senaste veckorna har vi börjart få in skadade spelare på träningarna igen. Tempot på träningarna har varit upp och ner, där vissa dagar har vi varit otroligt taggade och andra dagar helt ointresserade. Självklart har det med det långa försäsongen att göra då spelare inte orkar hålla huvudet uppe i hela 6 månader.

Massor med nyförvärv har tillkommit till klubben och det är alltid kul med nya ansikten. Vi har fått behålla alla spelare från förra året som vi ville ha kvar och där har Omar gjort ett jättejobb för att få alla att stanna.

På ledarsian är det jag och Robin som kör i år igen och in har vi tagit Ivan som hjälptränare där han kommer att avlasta oss med bland annat B-lagsfighterna.

Tidigare år har matcherna mot Vendelsö varit det vi har sett fram emot och det kommer även att bli så i år. Skillnaden är att det finns flera lag i serien i år som det blir derbykaraktär matcher på. Tänker främst på Tyresö, Älvsjö och Huddinge. Det ska bli hur kul som helst att möta dessa lag i år.

Nu på onsdag kör vi genrepet mot Hägerstäns SK på tovalla och det känns verkligen att det är nära nu och man längtar redan på söndags matchen.

Läget i spelartruppen ser bra ut, med skador endast på Jamil, Tufan och Lollo. Resten av truppen kör för fullt och är laddade till tusan mot IFK på söndag.

Några frågor som jag och Robin har funderat på och fått svar på kommer att presenteras här nedan:

1: Jamil och Jasmins simskola är fiasko då våra kära afrikanska bröder kan fortfarande inte simma. 

2: Krille är i grund och botten mycket kompetent forwards men gör tyvärr inga mål.

3: Ja Dadi är Dannes pappa KLAR.

4: Det är ingen myt längre, det är fakta, våra kära sydamerikanska spelare går upp i vikt under försäsongen.

5: Seif och Sahin kan kommunicera med varandra men inte på svenska.

6: Christian och Alfonso är kusiner.

Frågor vi ínte har fått svar på ännu och undrar över???

1: Kommer Javi och Simon målgester att vara salsa dansande??

2: Förstår Marre när Sahin instituerar honom på plan??

3: Vart tog Göran vägen??

4: Varför Alexis mamma alltid skriker åt PA??

5: Säljer Seif telefon abonnemang från avbytarbänken? 

6: Är Stojan med i HA?

Jaja 6 dar kvar till premiären och otroligt viktiga frågor måste besvaras innan dess och jag kräver svar redan på dagens träning.

Mvh

El Coach

 

2011-02-09

Första inlägget för året och mycket har hänt i klubben sen sist jag skrev här. Tränings tillfällen har ökat, bättre kvalite på träningarna och fler spelare än någonsin söker sig till klubben.

4e säsongen för min del som tränare och kanske den mest inspirerande fotbollsåret för mig i Brandbergens IF. Jag och min kära kollega Robin kommer att ha huvudansvaret med stöd av Fredrik och Ivan. Att jag ser fram emot denna säsong är inte så konstigt med tanke på att vi gick upp i serien och får ännu tuffare motstånd än tidigare. Men det som motiverar mig ännu mer i år är att visa grabbarna i Haninge att vi kan tillsammans göra något bra och kan mäta oss mot topplagen i serien.

Det enklaste i fotbollen är att leda en träning eller en match. Det svåraste är att få gruppen att tro på det vi gör och sätta upp gemensamma och individuella mål och verkligen förverkliga dessa mål. Det första testet blir nu på söndag mot FOC Farsta. Har vi lagt upp bra planering? Har vi så pass bra trupp att vi klarar alla skador vi har just nu i truppen? Ja det återstår att se om vi är fysisk förbereda för säsongen. Hoppas att många kan komma dit och se på Haninges stolthelt spela fotboll igen.

Skador: Så många skador vi har just nu i truppen har vi aldrig varit i närheten av. Kan det vara att grabbarna inte är vana att träna 3-4 gånger i veckan eller handlar det bara om tillfälligheter? Förmodligen är det kombination av båda. Skador och mindre små skador måste försvinna från truppen nån gång i mitten av mars.

Skadelistan just nu:

Allvarliga: Tufan, Alexis, Lollo, Stojan, PA Musa

Mindre allvarliga: Alvaro, Jasmin, PA,  Rada,

Dem flesta spelare är laddade och ser gärna fram emot säsongen. Många av spelarna kör extra pass själva och vet vad som väntar oss. Jamil och Jasmin har dragit igång sim skola för alla BRB vuxna som inte kan simma, mycket bra intiativt av dessa 2. Vassa spelare just nu på träningarna: Adil ser grym ut och kommer att tillföra mycket till laget. Krille har tagit flera steg framåt och ger allt på träningarna. Musse ser mer och mer att komma i from och där känns det att vi har mycket fotboll att hämta. Hejdår vilken målvakt!!! Alvaro på väg till gamla AIK formen??? Och Marre duracelkaninen, hur mycket orkar han???

Mvh

El Coach

 

2010-12-21

Hej alla kära läsare

Just nu är det mycket som snurrar i skallen, med allt från julhandeln till sista tentan för året. Haninge open närmar sig och det ser vi med spänning fram till. Det går även bra för min kära LAZIO, samt Barca krossar allt i La liga.

Flera nya spännande spelare har valt och ansluta till BRB, och det är jag jätte glad och nöjd med, samt önskar dessa spelare välkommen till BRB familjen.

Robin var nere i Egypten och solade när jag fick coacha laget ensam i Hummel med si så där resultat. Tyvärr åkte vi ut mot grannkommunens lag Tyresö FF. Men i serien är det andra puckar som gäller och då är det vår tur att gå segrande från striden.

Jag har tidigare nämnt att det viktigaste i år blir att behålla truppen från 2010, och det verkar BRB lyckas med. Alla nyförvärv kommer att spetsa laget enormt inför 2011s seriespel, men jag är mest glad över att vi fick behålla alla spelare vi ville ha kvar.

Idag åt jag lunch med 3 BRB hjältar och det är om dessa 3 personer jag tänker skriva om.

Nr 1 Pa Dibba, Alltid lika hungrig som vanligt och på gränsen att personalen i Pizza Hut slängde ut oss. Men skämt och sido en spelare som jag uppskattar att ha i truppen och betyder väldigt mycket för BRB både vi sidan och planen. Killen har haft chansen att lämna klubben och gå vidare till klubbar som spelar högre upp än BRB, men alltid stannat och hjälpt klubben där vi är idag. För mig en sann hjälte och tror och hoppas att han växer ännu mer 2011 och kan ta BRB till nya höjder.

Nr 2 Omar Moggi: Sportchefen som är mer än sportchef. Han är ovärdelig i klubben och utan Moggi skulle inte BRB existera. Det finns ingen mer individ som brinner för klubben som han gör och varje handling i hans liv är för BRBs bästa. En hjälte som missade BRBs historiska match mot Ekerö och befann sig för att rapportera om matchen i mälarhöjden. Han har aldrig vänt ryggen mot BRB och gått så långt att han har förlorat både vänner och jobb för BRBs bästa. För mig en sann hjälte som betyder allt för klubben.

Nr 3 Alvaro "Mago" Torres: Den bästa av dem bästa. Inte enbart som fotbollspelare utan en person som ställer upp alltid. Borta mot Hägersten när jag saknade folk ringde jag Alvaro och frågade om han kunde ställa upp. Den dagen spelade Chile mot Brasilien i VM. För Alvaro var det inget snack vilken match som gick först och alla som var på plats kommer ihåg vilken match han gjorde. Sista tiden har skador spökat Alvaros karriär, men jag graranterar er att ni har inte sett det sista med Alvaro. Oerhört viktig kugge i laget och med sin tekniska spelstil hoppas jag att han kan fortsätta ett par år till.

Jaja nu ska jag försöka lägga mig, imorgon sista föreläsningen, sen blir det skön jullov. Ha re bäst alla så ses vi på BRB open den 27e december.

Mvh

El Coach ajt

 

 

2010-11-29

Hej alla kära läsare.

Det har gått ett tag sen vi kvalificerade oss till division 3, men den fina känslan finns fortfarande kvar och blir påminnt då och då. Men med lite distans till den fina känslan har vi börjat bygga upp laget för nästa säsong. Det har varit riktigt kul med så många spelare på träningarna som vill bidra med sitt spel och hjälpa Brandbergens IF 2011.

Många pratar om nyförvärv i BRB till säsong 2011, och hittils har vi lyckats att rekrytera de spelar som vi känner skulle passa i gruppen och med sitt fotbollskompetens även hjälpa laget till högre höjder. Men viktigast av allt är att vi har fått behålla hela laget och ännu en gång tackar våra hjältar nej till pengar från andra klubbar och väljer att spela med hjärtat för Brandbergens IF. Det samma gäller våra nyförvärv som struntar i kaffe pengar som erbjöds av andra föreningar och ansluter till oss. Det måste kännas surt för dessa föreningar som viftar med pengar för att få spelare till klubben, men ändå väljer spelare att välja oss framför dem. Nånting gör vi rätt som får spelare att välja oss, och det viktigaste vi har är gemenskapen som vi byggt upp och den kan inte köpas med pengar. 

Nästa vecka Hummel cup och det ska bli riktigt kul och se vad grabbarna går för. Vi har även ny hjälptränare i form av Moses. Vi får se vad han kan bidra med redan nästa vecka där han coachar första laget.

Nu ska jag fortsätta plugga på tentan jag har på onsdag, samt njuta av en kopp te med mazzariner.

Ikväll är det dags för Champions att kliva fram i El Classico.

Tips Hjärnan: 1-1

Tips Hjärtat: 3-1 till Barca, David Villa 2 och Iniesta 1 mål.

Det ryktas att Jamil håller på Boca mer än han håller på BRB.

Det ryktas att Tufan har lämnat in ansökan för namnbyte till Tuve.

Det ryktas att Omar Moggi åker till Thailand för att köpa ny Chick till laget.

Det ryktas att Baris sviker La Carda för konkurrenterna Mias. Övergångssumma 28 000 kr.

Det ryktas att Alvaro och Fille kommer att börja satsa på tennis.

Det ryktas uppe på läktaren i BRB hallen att Coach borde få speltid i hummel.

Det ryktas även att Moggi köpte Biljett till Robin, till Egypten, för att han ska hämta hem ny Basim.

Det ryktas även att Lollo har slutat gå på Pias och rykten säger att det är pga att han har massa med skulder till dem.

 

Mvh

El Coach ajt

 

 2010-10-19

Hej alla kära läsare. Börjar med att sätta upp kvaltabellen direkt för er.

 

Brandbergens IF 3 2 0 1 5-3 2 6
Mälarhöjdens IK 3 1 1 1 7-7 0 4
Ekerö IK 3 1 1 1 6-6 0 4
IK Viljan 3 0 2 1 5-7 -2 2

Kommer in i tabellen snart, men vill börja med att skriva hur vi hamnade där. Det såg inte så ljust ut även om vi vann alla våra matcher som var kvar behövde vi hjälp från andra lag. Och det fick av Stureby som inte helt oväntad slog Tumba. Med inte oväntad syftar jag på deras matcher på hösten där dem vann nästan allt. 2a kom vi efter våra haninge konkurrenter Vendelsö. Kändes självklart tufft att se Vendelsö kliva upp samtidigt som vi skulle spela svårtippat kval. Kvalet började med sämsta resultat då vi förlorade mot Mälarhöjden hemma med 0-1 och just vår enda hemmamatch i denna kval. Tidigare i år är det endast Vendelsö och Hägersten som har lyckats att ta poäng ifrån oss på vår hemmaplan. Självklart känndes det tungt med hemma förlusten, men vi visste att vi har chansen fortfarande. Vi vinner våra 2 matcher som var kvar och resten är historia.....

Många av våra kära grannar, föräldrar, arbetskamrater, fans och spelare känner stor glädje just nu. Tyvärr känner inte vi ledare samma glädje längre. Glädjen varade 1 dag för mig personligen. Jag vet vad som krävs samt hur mycket jobb som måste läggas ner för att få ett fungerande lag för division 3. Så redan imorse har vi börjat med jobbet som ska ge oss framgångar i 3an. 

Folk kanske tvivlade på mig tidigare, men dem som jobbar med mig och ni spelare som har haft mig, vet om att när vi bestämmer nåt så kommer vi att lyckas tillsammans. VI (Brandbergens IF) är inte på semester 2011 eller åskådare 2011, vi ska vara med och kriga om topp placeringar i 3an. Som jag alltid har sagt, jag vill inte träna ett lag som inte ska vara med på toppen av serien. Med det här laget ska vi vara topp 5, inget annat placering är acceptabelt.  

Jag garanterar alla fans att vi kommer att vara en mardröm för alla lag nästa år. Vi ska kriga om varje poäng nästa år och det ska ni se.

Jag som tränare vill utse några priser och dem kommer här nedan:

Årets genombrott: Rada (Otrolig bra säsong med tanke på att han inte har lirat fotboll på 2 år, varje match som går så växer du Rada)

Årets Ajde: Jeddan (Ajde djea edja ajde jead ajde edaj adjö)

Årets Joker: Seif (Vilka inhopp, du avgör hela kvalet med 3 mål på 2 matcher, du e grym mannen)

Årets överraskning: Danne ( Du kom, du visade och du segrade, grym vänsterback även om det inte är dina vanliga position)

Årets krigare: Crippen (Du har krigat hela säsongen för att komma tillbaka, inga skador kan stoppa dig och du kommer tillbaka nästa säsong bättre än någonsin.

Årets skyttekung: Marwan (Du gör mål på allt mannen. 16 mål i serien visar att du växer varje år som går och du blir bara bättre ju äldre du blir)

Årets krigare: Kay, Jasmin, Simon, Alexis, PA, Stojan, Dadi, Alvaro, Chia, Tufan, Alper, Lollo, Javi, Sahin, Irvin, Christian, Naybet, Fabian, Bosse, Efkan, Jotto, Hiwa, Isam, Fria, Abdul, Hicham, Fredrik, Kebba, Osman, Cribba, Bojan, Björn, Assan, Kissima, Mario, Goran, Marco, Migge, Peter, Gurra, Mattias, Le Mirini, Arne, Bakalov och alla provspelare ( Ni har alla bidragit till denna avancemang på olika sett, vissa av er hoppat av eller bytt klubb osv, men den tiden ni var i klubben hjälpte ni till så mycket ni kunde, ni andra var helt delaktiga i denna avancemang tack alla.)

Fick ett samtal idag där jag och spelaren pratade om avancemanget till 3an. Han sa att det är jätte kul och hur stort som helst att spela i 3an, Jag sa till han att 3an inte är så jävla speciell och flera av er spelare i klubben skulle kunna ha spelat i 3an i år. Då sa denna spelare nåt som fastnade i mitt huvud. Han sa; ja vem som helst kan gå till en klubb i 3an och spela som Tyresö, Spårvägen osv.. men dessa lag spelar redan i 3an och spelaren som väljer att spela där har inte åstadkommit nånting. Men jag har tagit upp lilla BRB tillsammans med mina vänner till 3an och det är speciellt att spela 3an nästa år med BRB. Ja, jag håller med dig spelaren, du har rätt i det du säger och det ska bli så jävla kul att jobba med dig även nästa år.

Undrar ni vem spelaren är??  Här är hans namn baklänges så ni får kluva ut själva vem det är: ADAR

Mvh

El Coach 

 

2010-09-09

Oj oj oj. Det känns som evigheter jag skrev här. Man kan tro att jag inte har haft några tankar alls i mitt huvud sista tidem. Så är det självklart inte och som aldrig förr har det kommit fler och fler tankar och ideer i mitt huvud.

Som ni tidigare vet hände mycket under sommaruppehållet där kollega till mig Peter Churchill gick till IFK Tumba och istället kom Robin Olsen från Vendelsö till oss. Med sig tog han hela 5 spelare därifrån och med vår tidigare kompetenta spelare har vi radat upp segrar och är med om racet om medaljerna.

Hur som helst låg vi på en 5e plats efter halva säsongen med 7 poäng upp till toppen och endast 6 poäng ner till nerflyttning.

 

OMGÅNG
Tom omgång 11
Vendelsö 11 7 2 2 22 - 14 8 23
IFK Tumba 11 7 0 4 27 - 14 13 21
Rönninge/Salem 11 6 2 3 16 - 22 -6 20
Segeltorp 11 5 3 3 22 - 9 13 18
Brandbergen 11 5 1 5 29 - 21 8 16
Rågsved 11 5 1 5 16 - 16 0 16
Hägersten 11 5 0 6 15 - 13 2 15
Saturnus 11 4 3 4 16 - 30 -14 15
Älta 11 3 4 4 24 - 23 1 13
Srbija 11 3 3 5 22 - 24 -2 12
Gunners Utd 11 3 1 7 12 - 18 -6 10
Stureby 11 2 2 7 11 - 28 -17 8

När serien vände har vi spelat 8 matcher och vunnit 5, kryssat 2 och förlorat endast 1 match. Tack vare det fina resultaten och dem andra lagets resultat är vi med i racet.

Men det är nu allvaret börjar. Spelar ingen roll vem som har gjort vad tidigare och riktiga champions kliver fram när det behövs. Och det tycker jag att flera spelare visade senaste matchen.

Jag är oerhört stolt över laget, och för mig som ledare är det njutning att ha så många bra fotbolls spelare i truppen. Vi har gjort tillsammans en sagolik resa från div 8 till div 4 och det är inte över än. För några år sedan när jag tog över laget, försökte jag övertala spelare att komma till oss och sa att inom kort framtid kommer vi att spela i div 3. Det står jag fast på och med det kompetensen vi har inom ledarna och spelarna, plus ett styrelse som jobbar hårt för klubben är detta en möjlighet redan i år. Med all respekt till andra lagen i serien tycker jag att vi har varit laget som har dominerat mestadels av spelet och visat ett anfallspel som inga lägg besitter i denna serie.

Det är ni spelare som är Brandbergens IF och det är tack vare er fantasi fulla spel att vi har folk som tar sig ner till torvalla för att se oss spela.

Tänk tanken med spelare som var med i div 8 att ta laget till div 3: (Osman, Cribba, PA, Jamil, Hiwa, Alvaro) ja jag kanske har glömt några. Men ni är hjältar och kan skriva ännu mer histioria och det kommer att finnas plats till fler hjältar i denna förening. Tillsammans kan vi sätta BRB på fotbollskartan.

Mvh

El Coach

 

2010-05-26

Ja nu är dags igen och få ut mina tankar från mitt huvud. Sen sist jag skrev har vi hunnit att förlora mot Tumba, kryssa mot Srbija och vinna mot Gunners och Segeltorp. Rätt bra poängutdelning ändå, även om vi kunde ha tagit 3 mot Srbija. Men nu är allt det där historia och vi har nya matcher framför oss innan uppehållet.

Det mest roliga matchen av dem som är kvar är självklart derbyt mot Vendelsö nu på lördag. All respekt för dem andra lagen vi har kvar att möta, men just matchen mot Viken är speciell på många sätt för oss ledare, spelare och supporter i klubben. Det är ändå ett derby mellan 2 haninge lag som tränar, spelarmatcher på samma fotbollsplan. Flera spelare känner varandra inom klubbarna, vissa spelare har spelat för den andra klubben osv. Det finns som sagt mycket gemensamt mellan föreningarna. Sen finns det saker som skiljer sig mycket åt våra haninge klubbar. Bla har Vendelsö varit en klubb som lirat i div 4 o  5 i X antal år, där BRB har haft en säsong i division 5 som bäst. Det har tagit oss lite tid att komma in i tempot i div4, och det har sett bättre ut dem senaste matcherna.

För mig personligen betyder denna match väldigt mycket. Jag känner så att om vi kan matcha dem nu på lördag så har vi uppnåt så mycket på så kort tid. Jag menar, bara för ett år sen låg vi 3a i div 5 och var oroliga att inte hänga med Skogås och samtidigt slogs Viken om uppflyttning mot Mälarhöjden. Jag har alltid velat spela träningsmatch mot Vendelsö som har varit bättre än oss, men alltid fått nobben för olika skäl. Så det känns så jävla inspirerande att möta dem nu och t.o.m ligga före dem i serien.

Det kommer att bli en mycket underhållande match på lördag och tror att det blir mycket välspelad match då jag tror att Viken kommer att försöka rulla boll. Jag hoppas verkligen att det kommer mycket folk och det blir en liten uppsväng för fotbollen i Haninge. Vi behöver såna matcher som betyder så mycket och det är nu riktiga champions kliver fram och avgör såna matcher.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kul att Pa hitta målet igen.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Matchen i matchen: Sportcheferna Nocke mot Omar.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Matchen i matchen: Hjärta för klubben Janne mot Andres 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Matchen i matchen: Materiallarna  ???? mot Foad

#######################################

Och sist men inte minst matchen i matchen: vem röker mest under matchen  Robin mot Omar

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Frågor som går i mitt huvud innan matchen:

1: Hur många gånger kommer Peter att skrika Fucking lovely?

2: Har Robin med sig tillräckligt med Cigg?

3: Vilken vaktmästare jobbar, blir det reagge man?

4: Kommer seriefigurerna till matchen?

5: Arne o Fille kommer dem?

6: Vem fyller snabbast vatten i flaskorna foad eller vikens materiallare?

7: Kommer jag att börja röka efter denna match?

8: Kommer Nocke att sluta prata med mig om vi vinner?

9: Kommer jag att sluta prata med Nocke om vi förlorar?

10: Kommer Robin att överraska mig och börja prata Jugoslaviska med sina spelare?

11: Heter Robin verkligen Robin?

12: Om Robin heter Robin, har dem nån Batman som kommer att överraska oss?

Många frågor som sagt, jag bir helt svettig när jag tänker på allt. Japp dax att börja byta om, ska träna med mitt kära C-lag.

Forza BRB

Mvh

El Coach

 

2010-05-05

Det har gått två veckor och 2 seriematcher sen förlusten mot Stureby. Det har blivit 2 vinster och otroliga 7-1 i målskillnad mot Älta och Rönninge/Salem. Vi ser framsteg inom truppen både när det gäller första 13 spelarna, men även spelare 14-30 har höjt sig avsevärt på träningarna och det bäddar gott för framtiden. Stureby fick oss att vakna och ta varje match på allvar, och inte tro pga att vi har flera bra tekniska fotboll spelare kommer allt att ordna sig. Nej det gäller att ta upp kampen och kämpa på varje träning och varje situation både på match och träning.

Vi har gjort det bra, men nu kommer nya tuffa matcher och kanske behöver vi lyfta oss ännu mer för att klara av kommande matcher i serien. Jag tänker främst på matcherna mot IFK Tumba och Segeltorp. Jag anser att om vi ska vara med och slåss om seriesegern i oktober så måste det plockas 3 poängare i dessa 2 matcher. Dessa 2 lag har spelat i division 4 i x antal år och har både rutin inom organisationen och i spelarmaterialet. 

Så vad talar det för oss i dessa 2 matcher? Ju vi har både spelar och ledar kompetens för att vinna dessa matcher och jag tror om vi fortsätter att vara lika hungriga som tidigare, men samtidigt vara smart på plan och göra jobbet så vinner vi. 

Jag hoppas att alla är sugna på fotboll i helgen då vi inte har något val med 3 matcher på 3 dagar. Nu gäller det att alla fokuserar sig och gör jobbet som behöver göras i helgen.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Matchen mellan Saturnus och Vendelsö spelades inför 50 åskådare och 48 av dem var från BRB.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Vilken frispark Simon mot Rönninge, kanske årets mål?

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

När lossnar det för PA Dibba????

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Fucking lovely.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Forza BRB

Mvh

El Coach 

 

2010-04-17

Inte mycket sömn inatt, funderingar varför gick allt fel igår. Vi startade matchen som vi skulle och har en ribbträff och flera hörnor inom loppet av 5 minuter. Resten av halvleken är vår förutom 30 sekunder, det är då Stureby får straff, inga misstag där och 1-0 till dem.

Vi är ändå positiva till andra halvlek och verkligen gör ett försök för att vinna matchen, men tyvärr räcker inte det mot Stureby denna helg. Självklart är jag ledsen, arg och jävligt revanschsjugen nu. Men jag tror på oss och hoppas på poäng nästa match mot Älta. Dem som har varit med och följt oss vet att förra året tog vi bara 4 poäng på 3 första matcherna.

Nu ska jag försöka skriva ner lite tankar jag har varför vi inte lyckades vinna denna match.

1: Vi underskattade Stureby. Ingen kan övertyga mig och säga något annat. Alla respektive vi ledare trodde att det blir en överkörning.

2: Ingen vill göra skit jobbet. JA det e sant, många av oss är bollsäkra spelare och vill ha mycket jobb, men ingen vill ta skit jobbet när vi inte har boll.

3: Oproffesionella spelare. Vad sägs om att spelare kommer 8:00 på morgonen dagen vi ska ha match. Tycker att jag var rätt tydligt att vi inte skulle gå ut. Jag säger bara jävla pajas du som var ute.

4: Hjärta???? Brinner alla lycka mycket för laget??? Vet inte, men när jag ser PA gråtande nästan efter matchen och ber om ursäkt för dålig spel. Skäms ni andra som inte äns var hälften bra som PA och går runt och slår er på bröstet och tycker att ni gjorde bra match.

5: Kritik. Så fort man säger till en spelare vad dem borde tänka på så skyller dem på annat och andra spelare. Var en man och ta kritik på rätt sätt och försök att ändra ert spel istället för att skylla på andra.

Slutligen hoppas jag detta var en väckarklocka för hela laget och nu börjar vi jobba hårt för att plocka första segern.

Mvh

El Coach

 

2010-03-28

Ja så var det dags igen. Senaste tiden har det varit mycket med nya jobbet och tyvärr har jag varit så pass trött att jag somnar direkt när jag kommer hem. Så är det när man blir gammal. Fuck off vilken gammal, känner mig pigg som en 20 åring.

Lyssnade på låten lovley day vilken hit. Nu förstår jag Peter varför han gillar den så mycket. Klass låt.

Fotbollsmässigt har det gått si så där. Försvarspelet har blivit bättre men det känns som det finns fortfarande platser att slås om i startelvan, men fler tar inte chansen. 

Det är alltid kul med duktiga fotbollspelare och jag är väldigt glad över värvningarna av Alexis och Fredrik. Samtidigt har dem mycket att bevisa och får kämpa och kriga för att bli lika älskade hos fansen som spelare vi idag har.

Det ryktas så jävla mycket sista tiden att jag knappt orkar skriva det, men kul alltid med olika video ni lägger upp. Som det där med Jeddan och Marre kul.

Kul också att så många i klubben gillar nr 10. Senaste matchen mot FC Stockholm City hade vi 2 nr 10 på plan och hade Cribba dykt upp hade vi haft 3.

Osman, Kissiman, Fredrik och Bojan, Tyvärr bäst snitt bland målvakterna har jag just nu.

Tack för mig vi hörs snart.....

 

 

2010-03-10

Det var ett tag sen jag skrev här, det har varit så mycket med jobbet, plugandet och fotbollen, så att man inte hinner stanna upp och tänka lite. Sista tiden har bara varit en lång transportsträcka till bättre väder. Egentligen är det plusgrader igen och det är nu riktiga fotbollslag börjar prestera. Allt annant som man har gjort innan är nollställd, det är nu som man ska ta en plats i startelvan. Det är alltid kul och skoj att vara på plats på en BRB träning, mycket skratt och leende hos spelarna och ledarna. Jag hoppas verkligen att detta håller i sig hela säsongen och vi ska kunna skratta lika högt i oktober. Självklart vill jag och andra ledarna och spelarna vinna denna serie i år, méd detta målsättning måste vi börja sätta krav på oss själva och medspelarna runt om oss. Vi har en så pass bra trupp för att hamna bland topp lagen i år och den chansen ska vi inte sumpa helt enkelt. Ser fram emot premiären redan.

Alltid tjat på träningen vem som är bästa forwards på träningen? Jeddan med Zlatan, Marwan med Eto, Amin med Benzema, jag säger bara gå och häng er allihoppa, det finns bara en forwards och det är Tommaso Rocchi.

Det går rykte att Simon och Alexis har en mycket nära relation till varandra.

Det går även rykte att Peter Churchill och Isam har startat ett gäng, och kallar sig för Fucking lovlys.

Tänk tanken om Lollo och Alvaro slutade äta snabbmat.

Dulle Johnson sa nyligen att om det inte var för svenska tidningarna så hade han spelat i samma nivå som Xavi, dirket efter gick Lollo ut och berättade om att om inte Pia hade funnits, kunde han jämföras med Mascherano.

Jamil, Jamil, Jamil vilken världspelare.

Bra målvakt vi har fått i klubben, tror att han kommer höja Osman, Kissima och Bojan.

Jamil, Jamil, Jamil spela enkelt.

Lika som bär: Marwan : Henry  ( Skjuter likadana )

Jamil, Jamil, Jamil vilken artist.

Irivn och Shia bra jobbat sista tiden.

En fråga som vi har diskuterat sista tiden i butiken. Vad tror ni på: Vetenskap eller religion. Människor från Adam och Eva eller från aporna?

 

2010-02-15

Tuff schema veckan som gått, med träningar, cuper och träningsmatch. Bra med folk på träningar och det känns som spelarna börjar känna av att säsongen är nära. I Cupen gick det riktigt bra med 3 segrar i gruppen och senare även vinst i åttondelen. Tyvärr räckte vi inte till mot Turkiska som var vassare än oss. Träningsamtchen förlorade vi med 2-3 mot IFK Täby. Noterbart att Seif hittade målen igen och gjorde bägge målen för oss.

Kul att se att många krigar och kämpar såväll på träning som match, men nu måste skadorna stoppas och vi måste kunna köra 4 pass i veckan utan att gnälla. Det är tufft och det gör ont att spela fotboll, särskilt om man vill vinna matchen. 

Foad Belkaid heter vår materialare ifall ni inte visste det.

Bäst i helgen eller så kallad "fucking Lovley" var när vi satt i Kista Centrum hela gänget, kul som fan.

Det bästa från Italien som ni redan vet är att Lazio tränare har fått sparken och i första matchen utan honom blev det vinst med 2-0 mot Parma. Forza Lazio Irriducibli.

Veckans fråga.

Vad gjorde Abdul och Alexis när vi har gjort 1-1 mot IFK Täby och Täby kör avspark och gör 2-1 mot oss?

1:  Dem står på sina positioner.

2:  Dem fortsätter att kramas och jublar åt målen.

3:  Dem lämnar planen och ställer sig och drycker vatten.

4:  Dem försöker ta bolllen men misslyckas med det.

Rätt svar får ni av mig nästa vecka på I Huvudet På Reza Djam

 

 2010-02-08

Som ni ser finns det ny flik på vänstra sidan på sidan där det står i huvudet på Reza Djam. Eftersom jag är så jävla slarvig med poängsystemet jag hade och inte kan jag fan blogga, så nu använder jag mig av denna. Jag kommer att försöka skriva varje söndag eller måndag, vad jag tänker om laget och fotboll överlag. Som sagt kommer jag att göra mitt bästa och försöka skriva så att ni blir intresserade av att läsa detta. Men jag säger det redan nu, känsliga läsare ska inte på denna sida och särskilt spelare som inte tål kritik. Jag kommer både att ge ros och såga er så mycket jag kan när jag får chansen hahaha.

Veckan som gick var inget vidare BRB vecka, med förlust mot IFK Haninge på onsdan och senare respass från träbollen i skå. Inte fan blev det bättre med att mitt kära Lazio förlorade hemma mot Catania. Det kan inte bli värre än denna vecka och hoppas att denna vecka ger lite mer framgångar.

Pratade med Peter idag och jävlar vad vi ska köra hårt denna vecka och det ska vi tacka IFK för. Vi fick ordentligt med stryk mot dem och det kommer ni spelare att känna. Jävligt besviken på spelare som inte presterade när dem väl fick chansen, hoppas att det blir bättre här framöver.

Träbollen var riktigt kul och tycker att det gick jättebra så länge vi orkade. Det känns som vi går åt rätt håll. Fan va jag njöt av Pa Dibbas mål. Tänker på 2a målet mot Kälvesta, fucking klass. Javis bakåtpassning mot IFK Täby, det var fan oxå fucking klass.

Hoppas att alla är laddade denna vecka och vi ska börja kämpa tillsammans på träning och match. Vi ska fan vara stolta BRBare i år. Vi spelar i samme serie som föreningar som har funnits i 100 år gubbar. Men vi nöjer oss inte med det och vi ska fan göra ett jävla försök att komma så högt som möjligt i serien.

Tack för mig så länge. Ta hand om er och varandra så ses vi imon.

Mvh

El Coach

Placera dinLägg till en widget här högerkolumn

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

MatcherIFK Haninge - Nora BK
MatcherIFK Aspudden-Tellus - IFK Haninge
MatcherIFK Haninge - IF Sylvia
MatcherVärmdö IF - IFK Haninge
MatcherSödertälje FK - IFK Haninge
MatcherIFK Haninge - Newroz FC
Team Spain