Officiell hemsida för Saltsjöbadens IF - välkomna till oss!

Nu öppnar vi vår egen klubbshop på nätet

Äntligen är vi klara med vår nya och funktionella Klubbshop på nätet. Du köper dina föreningskläder via Länna sport, betalar direkt i kassan eller via faktura från Klarna. Under våren adderar vi fler produkter löpande. 

För dig som vill beställa för hela ditt lag/grupp finns beställningsfomulär som du laddar hem och fyller i och sedan skickar till Länna sport.
Har du frågor, maila till kansli@saltsjobadensif.se

Till Klubbshopen 

Anmäl dig till Nacka Halvmarathon 2014 - 10 maj

Passa på att anmäla dig till Nacka Halvmarathon redan idag.

Nacka Halvmarathons bana går från Saltsjöbadens IP genom Fiskätra, gamla Saltsjöbadsvägen mot Storängen och Lillängen för att sedan gå genom Saltsjö-Duvnäs och tillbaka till Saltsjöbaden, en bana blev mycket uppskattad av löparna 2013.

Anmäl dig, läs mer om alla loppen och se bilder samt hela resultatlistan från 2013 på vår hemsida www.nackahalvmarathon.se 

Har du haft utlägg i samband med din ledarsyssla inom Saltsjöbadens IF?
För att få ersättning använder du dig av den blankett som finns under rubriken Kvittoredovisning till vänster. Observera att all redovisning måste ske under innevarande räkensapsår för att du ska få ut din ersättning.
Fyll i blanketten, skriv ut, bifoga kvitton och skicka till kansliet eller lämna in den till oss under dagtid på Torgatan 10. Vi har öppet alla dagar mellan 08.00- 16.30

Saltsjöbadens IF
Box 50
133 21 Saltsjöbaden