Vi förlorar endast en match i F12 Svår men i Lätt åkte vi tyvärr ut direkt.

F12 Svår

Efter gruppspel tar vi oss vidare som grupp etta efter ett stabilt försvarsspel men tyvärr inte samma skärpa i våra avslut på mål.

Slutspelsgrupps segrare med två vinster och målskyttet börjar se lite bättre ut. Strul i sista matchen då vi släpper in Tyresö, nervösa sista minuter men ändå trygga då vi viste att vi redan var klara för semifinal.

Semi mot Stuvsta, börjar med ett olyckligt självmål i början av matchen och får jobba för att komma tillbaka i matchen och efter 8 minuter gör vi 1-1. Matchen slutar oavgjort även efter förlängningen och måste avgöras på straffar. Två bra målvakter gör att lagen följs åt till näst sista tjej i lagen lägger sin straff. Med en overklig straff i krysset sätts sista straffen och vild glädje utbryter och en rättvis vinst och final plats till Älvsjö. Lider förstås med Stuvsta, aldrig roligt att förlora en straffläggning.

Final mot Enskede som är regerande mästare. Låg box och Enskede som är mycket bollskickliga har mycket boll som planerat men skapar inte speciellt mycket chanser tycker vi sticker upp några gånger men blir för stressade när vi väl vunnit bollen. Andrahalvlek gör Enskede tyvärr mål när vi trodde att anfallet var över. Vi hämtar oss aldrig efter målet och det kändes som vi redan var nöjda med silver.  

Mycket nöjda tränare vi har ju inte tränat så mycket futsal och vi spelar ändå så här braJ

F12 Lätt

Hade räknat med mer matcher men vi räcker tyvärr inte till idag. Bra kämpat och vi tar nya tag i nya cuper framöver.