Efter lite ledighet över jul och nyår har vi dragit igång träning, starten skedde den 11 januari.

Vi är igång på allvar med framför allt träningen och är väldigt nöjda med vårat val att satsa på så bra träningsförutsättningar som möjligt. Vi fortsätter att utveckla vårt spel och skicklighet i passningsspelet, något som givetvis är väldigt mycket enklare med bra förutsättningar varje träningspass.

Vi har även hunnit med årets första träningsmatch, mot Djurgårdens U19.

Det blev förlust med 4-0 efter en match som hade två ansikten. Den första halvleken präglades av hög fart och intensitet som det brukar vara match 1. Det som var glädjande var att även kvaliteten var hög från båda lagen och ställningen 0-0 och oavgjort får ses som rättvist.

Andra halvlek får en annan stämpel och framförallt är det inledningen av den som drar ner betyget lite. DIF gör tre mål mellan minut 46-60 och då är det, resultatmässigt över för vår del. En viss uppryckning sker efter detta men vi är inte i närheten av den kvalitet vi visar i första halvlek. 

Det ska sägas att Djurgården var bra matchen igenom och att dom med stor sannolikhet kommer att ha framgång i U19-serien om man håller standarden upp likt i lördags. 

Detta var årets första match och det var en väldigt bra genomkörare. Nu tränar vi på i två veckor innan vi ger oss in i en lite tuffare period med matcher. 

Magnus