Enebybergs IF Fotboll P00

bild

Lagnyheter

S:t Eriks cupen 2015

Efter stark avslutning på säsongen placerar vi oss på 3:e plats i div 2. Vi kommer inför nästa säsong spela i kvalificeringsserien P16 som gäller för kval till pojkallsvenskan U17. Vi kommer även spela i div 2. Vi har under året haft intakt trupp plus fått förstärkningar från flera klubbar i vårt närområde. Det vittnar om den starka gemenskapen, kvalitén, tränarstaben och ledningen för truppen. Enebybergs IF har helt enkelt ett gott rykte som sprider sig. Vi söker spelare och målvakt för nästa säsong. Provträning i november.

Kategori:

Nyhet

Barcelona

Som avslutning på säsongen åkte vi 5 dagar till Barcelona för att njuta och spela Football Cup Barcelona. Vi bodde mycket bra på Cambrils park resort vid Salou. Cupen blev en framgång. Vi gick hela vägen till final där vi mötte ett mycket bra spanskt akademilag. 1-1 efter full tid och tyvärr sen förlust på straffar. En kväll var vi på Camp Nou och såg Barca leka med Eibar. Otrolig resa som är ett minne för livet.

Kategori:

Nyhet

Provträning

Om du vill provträna med oss för spel i division 2 eller 3. Vi tränar tre dagar i veckan så anmäl ditt intresse till vår lagledare Peter Wannholm 073-23 26 901.

Kategori:

Nyhet

Klara för div 3

Efter vinst med 7-2 mot Kista i helgen blir vi näst bästa tvåa av alla 8 serier i div 4. Detta innebär i princip att vi är klara för div 3 nästa säsong.  

Kategori:

Nyhet

Ny spelare

Vi hälsar Kasper Svedström och familj välkommen till laget. Kasper kommer ifrån IFK Stocksund och är målvakt.

Kategori:

Nyhet

Fotbollsläger EIP

Fotbollsläger på EIP sö 15/6 - to 19/6 2014. Söndag - Onsdag 09:00-16:00, Torsdag 09:00-14:30. Personal i klubbhuset alla dagar 9-17. Sista året för 00 att deltaga. Avslutas traditionsenligt med match sista dagen mot ledarna. I år är det 00 som kommer vinna matchen mot ledarna.

Kategori:

Nyhet

Klara för slutspel i sanktan!

Nu är div 2A färdigspelad och vi avslutade med att vinna med 5-0 mot IFK Stocksund. Det resulterade i att vi kom på plats 5 i serien och är klara för slutspel i sanktan.

Kategori:

Nyhet

Klara för div 1

Med 8 omgångar avklarade och en match kvar i div 2A är det nu klart att vi är kvalilficerade för div 1 i St Eriks Cupen nästa år.

Kategori:

Nyhet

Silver i Eskilscupen

Efter 8 matcher på tre dagar, 7 vinster och en förlust i finalen stod det klart att pojkarna bärgat silverpokalen från en av sveriges största ungdomsturneringar hem till Enebyberg.

Vi samlades två dagar innan turneringsstart i Helsingborg på Filbornaskolan med uppladdning och träning för att komma i form efter sommarvilan. Vi fick tillgång till isdrottsgymnasiets fina träningsanläggning på det för oss ovana underlaget, naturgräs. Det visade sig vara väl investerad tid då det bidrog till att vi gick obesegrade igenom gruppspelet efter vinster mot Svärtinge, BK Trix och Bergums IF med en total målskillnad av 15-1. Turnerinegns andra dag avslutades spelmässigt med kvalmatchen mot Kinna som vi enkelt vann med 8-0 och därmed var laget klart för A-slutspel. Detta firades med bad och glass på en av Helsingborgs fina sandstränder.

På söndagen inleds A-slutspelet kl 8 på morgonen och vi ställs mot duktiga Våxtorps BOIS och gör vår kanske sämsta match. Många ser trötta ut och kommer inte upp till normal nivå. Trots det så fungerar försvaret och några vassa avslut gör att vi vinner med 3-1. En mycket spännande match. Två timmar senare väntar kvartsfinal mot Ystad. Återigen ett bra motstånd och vi gör en mycket bra insats som slutar med 4-0 till Enebyberg. Nästan alla spelar på topp och visar på en mycket bra inställning. Klart lyft jämfört med morgonmatchen.

Nu blir det bråttom att hinna med lunch och snabb vila och ladda för semifinal där vi skulle ställas mot erkännt duktiga IFK Stocksund. Det blir en mycket jämn match där vi spelar en mycket bra första halvlek och leder med 1-0 när domaren blåser till halvtidsvila. I andra halvlek tar IFK över spelet och det börjar märkas att våra killar har en extra match i benen jämfört med motståndarna (pga av otur i lottningen). Dessutom förstärks IFK av några utvilade spelare i halvtid. IFK kvitterar med ett snyggt otagbart långskott. Våra hjältar gör en storartad kämpainsats och håller undan resten av halvleken och matchen slutar 1-1 och går till straffläggning. Vi vinner straffläggningen efter att våra fem säkra straffskyttar levererat och Arvid blir machhjälte efter en snygg reflexparad.

I finalen ställs vi mot starka Våmbs IF från skövde. Våmbs har helt klart det fysiska övertaget vilket till slut fäller avgörandet i deras favör. Våra pojkar inleder dock starkt och har i början ett visst övertag spelmässigt. I halvtid är det fortfarande resultatmässigt jämt (0-0) men efterhand tar Våmbs över mer och mer. Våmbs vinner tillslut rättvist med 3-1.

Vi gratulerar alla spelare till en fantastisk fin insats som ledde längre än väntat. Vi tackar också vår huvudtränare Sebastian som så framgångsrikt och tryggt lotsat laget genom denna tuffa prövning. Avslutningsordet får komma från Sebastian som sammanfattade lagets insats som en "laginsats utöver det normala" och syftade då på hur hela gänget varit så kämpavilliga och delaktiga både på och utanför plan.

Kategori:

Nyhet

Ny huvudtränare för truppen

För att förstärka kompetensen i laget så har vi tagit in Sebastian Pehrson som ny tränare med lång erfarenhet av ungdomsfotboll på elitnivå.

Sebastian har tidigare varit verksam i Boo FF och kommer närmast från AIK Ungdomsakademi.  I åldern 12-15 år har han sin spetskompetens och han tar med sig en intressant meritlista. I Boo FF lyckades han med meriten att placera laget 3:a i det inofficiella SM för 13-åringar i Lomma. Därefter lyckades han bl.a ta AIK P14 till vinst i Sanktan, 3:e placering i AIK:s egen ”Lennart Johansson Pokal” och laget utsågs samma år till ”årets lag” inom AIK:s ungdomsverksamhet. Flera spelare från tiden med Sebastian spelar idag i Sveriges landslag P16.

 

Kategori:

Nyhet

Klara för div 2 till hösten

Nu är vi klara för div 2 i höstens St Erikscup.

Tack vare att vi placerade oss så väl i serien under vårsäsongen är det nu klart att vi kommer att flyttas upp och spela i en av Stockholms två division två-serier till hösten. Följande lag kommer att ingå i vår nya serie: AIK FF , Athletic FC , Bromstens IK , Enebybergs IF , Hässelby SK FF , IF Brommapojkarna, IFK Stocksund 3, Sollentuna FK, Spånga IS FK, Täby FK.

Det kommer att bli en tuff höst men också lärorikt och roligt.

Kategori:

Nyhet

3 % till EIF från Stadium

Stadium ger nu EIF en extra bonus på 3 % på alla inköp som vi gör när vi drar våra bonuskort/stadiumkort. Det ni behöver göra är att gå in på Stadiums hemsida (www.stadium.se/teamsales, välj "Stöd din förening" och klicka fram till Enebybergs IF Fotboll) och registrera era kort. Ni behåller er bonus och ger alltså 3 % extra till EIF Fotboll.

Kategori:

Nyhet

Välkommen till Enebybergs IF P00

Vi är ett gäng på ca 25 spelare. Vi kommer spela i div 2 och div 3 i S:t Erikscupen under nästa säsong 2015. Vi har fina träningsförutsättningar på Enebybergs IP med både konstgräs och naturgräs där vi tränar 3-4 gånger i veckan. Vi söker spelare för både div 2 & div 3 spel. Vill du provspela ring lagledare Peter Wannholm 073-23 26 901.

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande matcher

MatcherMatch
Match mot Boo på Myrsjö IP. Match 14.30. Samling 13.30.
MatcherMatch
Träningsmatch mot Älvsjö på EIP. Match 16.00. Samling 15.00.
MatcherMatch
Träningsmatch mot Enskede på EIP. Match 16.00. Samling 15.00.

Kommande träningar m.m.

TräningTräning
TräningTräning
Träning på konstgräset
TräningFys träning
Fys träning 17.45-19.30. Ta med skor för både fotboll och löpning.  
TräningTräning

Kontaktinformation

Kontaktperson
Peter Wannholm
Epost
Mobil
073-23 26 901

Kommande aktiviteter

MatcherMatch
Match mot Boo på Myrsjö IP. Match 14.30. Samling 13.30.
MatcherMatch
Träningsmatch mot Älvsjö på EIP. Match 16.00. Samling 15.00.
TräningTräning
TräningTräning
Träning på konstgräset
TräningFys träning
Fys träning 17.45-19.30. Ta med skor för både fotboll och löpning.  
MatcherMatch
Träningsmatch mot Enskede på EIP. Match 16.00. Samling 15.00.
TräningTräning
TräningTräning
Träning på konstgräset
TräningFys träning
Fys träning 17.45-19.30. Ta med skor för både fotboll och löpning.