cover

Enebybergs IF Fotboll P00

Placera dinLägg till en widget här bred yta
bild

Lagnyheter

2016 gick bra för EIF p16 nu siktar vi mot 2017 års säsong

2016 gick bra för EIF p16 nu siktar vi mot 2017 års säsong

Enebybergs P00 har svarat för en stark säsong och är klara för spel i U17 division 1 kommande säsong efter att ha slutat trea i P16 kvalserien till U17. Det var ett tag sedan EIF hade ett juniorlag på den här nivån vilket är ett starkt kvitto på att föreningen är på rätt väg. Vi hoppas att årets framgång gör att killarna känner sig än mer motiverade att fokusera och satsa inför 2017. Målet är att skapa en ännu bättre och attraktiv träningsmiljö även för spelare i närområdet som ännu inte spelar i Enebyberg. Enebybergs IF har verkligen alla förutsättningar att ge spelarna en bra inskolning till seniorfotbollen och division 3,

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

S:t Eriks cupen 2015

S:t Eriks cupen 2015

Efter stark avslutning på säsongen placerar vi oss på 3:e plats i div 2. Vi kommer inför nästa säsong spela i kvalificeringsserien P16 som gäller för kval till pojkallsvenskan U17. Vi kommer även spela i div 2. Vi har under året haft intakt trupp plus fått förstärkningar från flera klubbar i vårt närområde. Det vittnar om den starka gemenskapen, kvalitén, tränarstaben och ledningen för truppen. Enebybergs IF har helt enkelt ett gott rykte som sprider sig. Vi söker spelare och målvakt för nästa säsong. Provträning i november.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Barcelona

news item image

Barcelona

Som avslutning på säsongen åkte vi 5 dagar till Barcelona för att njuta och spela Football Cup Barcelona. Vi bodde mycket bra på Cambrils park resort vid Salou. Cupen blev en framgång. Vi gick hela vägen till final där vi mötte ett mycket bra spanskt akademilag. 1-1 efter full tid och tyvärr sen förlust på straffar. En kväll var vi på Camp Nou och såg Barca leka med Eibar. Otrolig resa som är ett minne för livet.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Provträning

Provträning

Om du vill provträna med oss för spel i division 2 eller 3. Vi tränar tre dagar i veckan så anmäl ditt intresse till vår lagledare Peter Wannholm 073-23 26 901.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Klara för div 3

Klara för div 3

Efter vinst med 7-2 mot Kista i helgen blir vi näst bästa tvåa av alla 8 serier i div 4. Detta innebär i princip att vi är klara för div 3 nästa säsong.  

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Ny spelare

Ny spelare

Vi hälsar Kasper Svedström och familj välkommen till laget. Kasper kommer ifrån IFK Stocksund och är målvakt.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Fotbollsläger EIP

Fotbollsläger EIP

Fotbollsläger på EIP sö 15/6 - to 19/6 2014. Söndag - Onsdag 09:00-16:00, Torsdag 09:00-14:30. Personal i klubbhuset alla dagar 9-17. Sista året för 00 att deltaga. Avslutas traditionsenligt med match sista dagen mot ledarna. I år är det 00 som kommer vinna matchen mot ledarna.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Klara för slutspel i sanktan!

Klara för slutspel i sanktan!

Nu är div 2A färdigspelad och vi avslutade med att vinna med 5-0 mot IFK Stocksund. Det resulterade i att vi kom på plats 5 i serien och är klara för slutspel i sanktan.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Klara för div 1

Klara för div 1

Med 8 omgångar avklarade och en match kvar i div 2A är det nu klart att vi är kvalilficerade för div 1 i St Eriks Cupen nästa år.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Silver i Eskilscupen

news item image

Silver i Eskilscupen

Efter 8 matcher på tre dagar, 7 vinster och en förlust i finalen stod det klart att pojkarna bärgat silverpokalen från en av sveriges största ungdomsturneringar hem till Enebyberg.

Vi samlades två dagar innan turneringsstart i Helsingborg på Filbornaskolan med uppladdning och träning för att komma i form efter sommarvilan. Vi fick tillgång till isdrottsgymnasiets fina träningsanläggning på det för oss ovana underlaget, naturgräs. Det visade sig vara väl investerad tid då det bidrog till att vi gick obesegrade igenom gruppspelet efter vinster mot Svärtinge, BK Trix och Bergums IF med en total målskillnad av 15-1. Turnerinegns andra dag avslutades spelmässigt med kvalmatchen mot Kinna som vi enkelt vann med 8-0 och därmed var laget klart för A-slutspel. Detta firades med bad och glass på en av Helsingborgs fina sandstränder.

På söndagen inleds A-slutspelet kl 8 på morgonen och vi ställs mot duktiga Våxtorps BOIS och gör vår kanske sämsta match. Många ser trötta ut och kommer inte upp till normal nivå. Trots det så fungerar försvaret och några vassa avslut gör att vi vinner med 3-1. En mycket spännande match. Två timmar senare väntar kvartsfinal mot Ystad. Återigen ett bra motstånd och vi gör en mycket bra insats som slutar med 4-0 till Enebyberg. Nästan alla spelar på topp och visar på en mycket bra inställning. Klart lyft jämfört med morgonmatchen.

Nu blir det bråttom att hinna med lunch och snabb vila och ladda för semifinal där vi skulle ställas mot erkännt duktiga IFK Stocksund. Det blir en mycket jämn match där vi spelar en mycket bra första halvlek och leder med 1-0 när domaren blåser till halvtidsvila. I andra halvlek tar IFK över spelet och det börjar märkas att våra killar har en extra match i benen jämfört med motståndarna (pga av otur i lottningen). Dessutom förstärks IFK av några utvilade spelare i halvtid. IFK kvitterar med ett snyggt otagbart långskott. Våra hjältar gör en storartad kämpainsats och håller undan resten av halvleken och matchen slutar 1-1 och går till straffläggning. Vi vinner straffläggningen efter att våra fem säkra straffskyttar levererat och Arvid blir machhjälte efter en snygg reflexparad.

I finalen ställs vi mot starka Våmbs IF från skövde. Våmbs har helt klart det fysiska övertaget vilket till slut fäller avgörandet i deras favör. Våra pojkar inleder dock starkt och har i början ett visst övertag spelmässigt. I halvtid är det fortfarande resultatmässigt jämt (0-0) men efterhand tar Våmbs över mer och mer. Våmbs vinner tillslut rättvist med 3-1.

Vi gratulerar alla spelare till en fantastisk fin insats som ledde längre än väntat. Vi tackar också vår huvudtränare Sebastian som så framgångsrikt och tryggt lotsat laget genom denna tuffa prövning. Avslutningsordet får komma från Sebastian som sammanfattade lagets insats som en "laginsats utöver det normala" och syftade då på hur hela gänget varit så kämpavilliga och delaktiga både på och utanför plan.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Ny huvudtränare för truppen

news item image

Ny huvudtränare för truppen

För att förstärka kompetensen i laget så har vi tagit in Sebastian Pehrson som ny tränare med lång erfarenhet av ungdomsfotboll på elitnivå.

Sebastian har tidigare varit verksam i Boo FF och kommer närmast från AIK Ungdomsakademi.  I åldern 12-15 år har han sin spetskompetens och han tar med sig en intressant meritlista. I Boo FF lyckades han med meriten att placera laget 3:a i det inofficiella SM för 13-åringar i Lomma. Därefter lyckades han bl.a ta AIK P14 till vinst i Sanktan, 3:e placering i AIK:s egen ”Lennart Johansson Pokal” och laget utsågs samma år till ”årets lag” inom AIK:s ungdomsverksamhet. Flera spelare från tiden med Sebastian spelar idag i Sveriges landslag P16.

 

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Klara för div 2 till hösten

Klara för div 2 till hösten

Nu är vi klara för div 2 i höstens St Erikscup.

Tack vare att vi placerade oss så väl i serien under vårsäsongen är det nu klart att vi kommer att flyttas upp och spela i en av Stockholms två division två-serier till hösten. Följande lag kommer att ingå i vår nya serie: AIK FF , Athletic FC , Bromstens IK , Enebybergs IF , Hässelby SK FF , IF Brommapojkarna, IFK Stocksund 3, Sollentuna FK, Spånga IS FK, Täby FK.

Det kommer att bli en tuff höst men också lärorikt och roligt.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)
Placera dinLägg till en widget här högerkolumn

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Välkommen till Enebybergs IF P00

Säsongen 2016 lyckades vi med vår målsättning att ta klivet upp i den nationella division 1 serien till nästa säsong. Vi är en trupp på + 20 spelare och har som ambition att spela i två P17 serier säsongen 2017. Vi söker därför dig som har ambition att utmana och spela i division 1 alternativt träna i en bra sammansvetsad grupp i en lägre division. Vi kommer att fastställa trupp och spelplatser i mitten av december och fram till dess genomföra provträningar med start 9 november till 11 december. Träningarna genomförs tisdag och torsdag under denna period med intern match på söndagar. Vill du provträna med oss så kontakta tränare Sebastian Pehrson 0733-780 116 eller via mail sebastian.pehrson@telenor.se.

Vi söker spelare för båda serierna. Lagledare Peter Wannholm 070-433 54 45.

Kommande matcher

Kommande träningar m.m.

Kontaktinformation

Kontaktperson
Peter Wannholm
Epost
Mobil
073-4335445
Hemmaarena
Enebybergs IP

Kommande aktiviteter