En dag utan hockey, är en dag utan mening!
tor 02 apr 18:30-19:30 - Pinbackshallen
fre 03 apr 18:30-19:30 - Pinbackshallen
tis 07 apr 18:30-19:30 - Pinbackshallen
tor 09 apr 18:30-19:30 - Pinbackshallen
fre 10 apr 18:30-19:30 - Pinbackshallen
sön 12 apr 14:00-16:30 - Tyresö Ishall
Tyresö Hanviken - Vallentuna Hockey 3 x 20
tis 14 apr 18:30-19:30 - Pinbackshallen
Troy.jpg

Rasmus.jpg

Simon.jpg

Artin.jpg

Gustav.jpg

Marcus.jpg

JesperJ.jpg

Tom.jpg

SebastianL.jpg

GustavK.jpg

Anthon.jpg

Lucke.jpg

Oskar.jpg

Emil.jpg

Erik.jpg

Love.jpg

Lukas.jpg

Alex.jpg

Sebastian.jpg

Olle.jpg

Jesper.jpg

Vallentuna Hockey har idag gjort klart med Rille Hårdstam i en kombinerad roll som föreningens ungdomsansvarige, ansvarig för kansliet samt tränare för vårt Apojks-block.
ons 14 maj 16:01
Till hösten och kommande säsong öppnar Vallentuna Hockey på riktigt upp dörrarna även för flickor då vi startar Tre Kronors Flickhockeyskola i Vallentuna Ishall

Stefan Holm (f 1967) heter Vallentuna Hockeys Huvudansvarige BJ tränare nästa säsong. Det är en välutbildad herre med en bred tränarbakgrund vi nu får till vår juniorstab. Han har de tre senaste åren framgångsrikt tränat föreningens 98/99 lag. Tidigare tränarerfarenheter är fyra år som tränare för Vallentunas 87:or samt fyra år som huvudtränare för Ormstas Alag och två säsonger i Sollentunas Alag - båda i Div2. Han har dessutom haft TV pucken i tre omgångar (f 87, 89, 96). Som spelare gjorde han 16 säsonger i Vallentuna Hockeys Alag och vi är väldigt glada att vi nu är överrens med ”Steffe” om att ingå som en länk i vår tränarstab med huvudansvar för BJ.
Vi hälsar Stefan Holm hjärtligt välkommen till en ny spännande utmaning i sin moderförening.
mån 30 mar 11:19 IF Vallentuna BK Ishockey
Vallentuna Hockeys FRAMTID bygger på en enad förening. Vallentuna Hockey. Alla våra intressenter behöver oss. Föräldrar, affärspartners, stockh...
tis 30 dec 14:14 IF Vallentuna BK Ishockey
VBKU10 spelade sin första helplanscup i Arlanda igår,efter en tuff match mot Sollentuna som avgjordes på straffar vann vi till slut finalen mot Vä...
Daniel Rosengren bäst räddningsprocent i hela turneringen!
Hockeyskolan är nu i full gång .07or kl. 09-10 och 08/09or kl. 10-11. VÄLKOMNA

Vill du ta del av Stockholms bästa utveckling?

I Vallentuna utvecklar vi våra spelare genom en metodisk och kvalitativ träning. En träning där detaljerna är i fokus. Vi tycker om att träna och gör det mycket. Vi anser att fys och is är lika viktiga. Vi vill ge varje spelare det han behöver för att vara förbered för juniorspel när den dagen kommer.

Vi är idag 36 utespelare och 5 målvakter men vill bli fler. Vallentuna Hockey A-Pojk erbjuder dig att vara med på resan att utvecklas till framtidens hockeyspelare. Vad vi bland annat erbjuder är:

  • Motiverade och engagerade tränare med stor kunskap som genom externa aktiviteter hela tiden får nya infallsvinklar och kunskap.
  • Säsongen 2014-15 erbjuder vi spel i U15 div 1 och U16 div 1.
  • En tävlingsinriktad grupp av individer som utvecklar varandra, såväl på isen som utanför.
  • En stor volym av träningar och matcher med fokus på att varje tillfälle skall utveckla individen maximalt.
  • Hög målsättning, avseende individens utveckling och lagets prestation.
  • En kombination av fys, is och teori som skapar en helhet.
  • Huvudansvarig A-pojk är Thomas Eriksson. Martin Engstedt assisterande tränare och backansvarig, Roger Hellström assisterande tränare och målvaktsansvarig, Specialisttränare för utespelarna kommer att vara närvarande minst 1-2 ggr/månad och jobba med bland annat spelförståelse.
  • Tränarsamarbete med Vallentuna Bj med huvudtränare Stefan Holm, tidigare TV-puckstränare.

Varmt välkommen till Vallentuna Hockey A-Pojk för att skapa dig en uppfattning om vad vi kan erbjuda. Är du intresserad kontakta huvudtränare Thomas Eriksson. Tel: 0701-47 83 84 alternativt e-post thomas@hockeyfabriken.se

BUFAB
Norrorts Boservice
Hockeyskolan
Tyrolit
Vallentuna Hockey