Vallentuna Hockeyskola säsong 2014/2015 har startat och vi tränar i A-hallen vid Vallentuna IP!

Äldre gruppen födda 2007 tränar söndagar kl.9-10.

Yngre gruppen födda 2008 och 2009 tränar söndagar kl.10-11.

Inga förkunskaper krävs, kom och prova på.

Välkommen!

Vid eventuella frågor kontakta kansliet@vallentunahockey.se

mån 30 mar 18:30-20:30 - Hjälmstaskolans matsal
OBS att ny dag är måndag 30/3 kl 18.30 - 21.30.
periodpausen2.jpg

periodpausen7.jpg

periodpausen4.jpg

periodpausen3.jpg

periodpausen1.jpg

periodpausen8.jpg

periodpausen5.jpg

periodpausen6.jpg

Kontaktinformation 
Webbadress:
www.sportnik.com/30121
Kontaktperson:
Rickard Hårdstam
E-mail:
kansliet@vallentunahockey.se
Mobil:
073- 081 48 57
Vallentuna Hockey har idag gjort klart med Rille Hårdstam i en kombinerad roll som föreningens ungdomsansvarige, ansvarig för kansliet samt tränare för vårt Apojks-block.
ons 14 maj 16:01
Till hösten och kommande säsong öppnar Vallentuna Hockey på riktigt upp dörrarna även för flickor då vi startar Tre Kronors Flickhockeyskola i Vallentuna Ishall

Stefan Holm (f 1967) heter Vallentuna Hockeys Huvudansvarige BJ tränare nästa säsong. Det är en välutbildad herre med en bred tränarbakgrund vi nu får till vår juniorstab. Han har de tre senaste åren framgångsrikt tränat föreningens 98/99 lag. Tidigare tränarerfarenheter är fyra år som tränare för Vallentunas 87:or samt fyra år som huvudtränare för Ormstas Alag och två säsonger i Sollentunas Alag - båda i Div2. Han har dessutom haft TV pucken i tre omgångar (f 87, 89, 96). Som spelare gjorde han 16 säsonger i Vallentuna Hockeys Alag och vi är väldigt glada att vi nu är överrens med ”Steffe” om att ingå som en länk i vår tränarstab med huvudansvar för BJ.
Vi hälsar Stefan Holm hjärtligt välkommen till en ny spännande utmaning i sin moderförening.

Vallentuna Hockey startar Utvecklingsprogram för A-pojk
För att stimulera och erbjuda lokala Vallentuna spelare utbildning på en hög nivå där kunskap och individuell utveckling är i fokus lanserar Vallentuna Hockey ett nytänkande Utvecklingsprogram för A-pojks verksamheten.
I korthet innebär det att A-pojk kommer att bilda en organisation där grunden för indelning och innehåll av träning inte baseras enbart på ålder utan på flera faktorer såsom mognad, ambition och kunskapsnivå.
Genom att våga tänka nytt kommer Vallentuna Hockey erbjuda unga ambitiösa hockeyspelare en spännande utvecklingsmiljö där kvalitativ träning och individuell utveckling står i fokus.
För att leda arbetet att etablera Utvecklingsprogrammet till säsongen 2014-2015 har Vallentuna Hockey kontrakterat Thomas Eriksson som huvudansvarig för hela Apojks blocket (födda 1999 & 2000). Till sin hjälp kommer Thomas att hjälp av ytterligare två tränare som i skrivande stund ej är färdigförhandlade. Vi återkommer givetvis så fort allt blir klart.
Vi ser med spänning fram emot hur vi tillsammans kan utveckla verksamheten för att på bästa sätt förbereda våra ungdomsspelare för juniorspel på hög nivå.
Mats Graesén (43 år) heter huvudtränaren för AJ nästkommande säsong. Han bor i Norrtälje och är utbildad 4-9 grundskolelärare i SO vid Växjö Universitet och arbetar som mellanstadielärare i Norrtälje. Ursprungligen kommer Mats från Småland och sin aktiva hockeykarriär startade i just småländska Tingsryd via Troja-Ljungby och senare till Olofström i mitten av 90 talet. Säsongen 1999..00 spelade han Allsvenskan i Arlanda Wings. I början på 00 talet så bar det iväg till NHL (Norska Hockey Ligan ) där det blev 2 säsonger i Lillehammer och den utländska sejouren avslutades med en kort sväng i tyska EV Ravensburg. I mitten av 00 talet spelade han i Norrtälje Div 2.
Mats har tränat Div2 seniorer, Div1 A-pojkar i Norrtälje och Div1 B-juniorer i IFK Österåker samt ishockeygymnasiet och ishockeyklasser i mellan och högstadiet i Norrtälje.
Vi är väldigt glada med att ha Mats med på tåget inför nästkommande säsong och vi hälsar honom hjärtligt välkommen till Vallentuna Hockey som en viktig länk i vår tränarstab säsongen 2014..15
Hockeyskolan
Tyrolit
Vallentuna Hockey