GSK - IFK Stockholm 0-2(0-0)

LAG: Mattias Franzén, Henrik Sillah, Mohammed Hassan A, Jakob Wijkström,Tommy Lignell,Kristoffer Lignell,Robert Johansson,Ville Lehtinen,Tobba Kjellgren, Victor Hagen, Jesper Ekström, Johan Lidén 

En utmärkt insats av ett tappert kämpande GSK mot ett IFK som satsade väl hårt med tanke på att det var en träningsmatch i februari..Vi hade inte så mycket framåt, men några klara chanser, bl a ett ribbskott av Johan Lidén i andra halvlek. Pga att flera som lovat komma svek hade vi endast snabbinkallade Johan Lidén som avbytare. Eftersom vi efter en knapp halvtimme drabbades av en utvisning fick vi genom öra matchen utan avbytare ,men de som ställde upp stred på ett förtjänstfullt sätt hela matchen denna gång. I slutet av matchen hade vi ett utmärkt tillfälle att kvittera, men istället kom IFK upp i ett sista anfall och fiick en straff i 91:a minten. Trist!  Inte spelmässigt kanske , men efter den utmärkta inställningen i laget hade vi varit förtjänta av oavgjort denna gång. Kul och spännande match!

Till sist. Jag kanske har en gammalmodig moral,  men man sviker sitt lag och sina lagkamrater om man inte meddelar förhinder i god tid till tränare eller lagledare, sen får det också vara allvarliga skäl till att man inte kan komma. Titta på hemsidan, om du är kallad ring Jörgen , Togge eller mej på en gång så vi hinner kalla in någon annan. Bestäm också innan säsongen i vilken utsträckning du kan vara med, och meddela detta till ledningen, så att vi vet vilken målsättning vi kan ha i serierna!

Nya tag! Nästa träningsmatch är mot Tungelsta, söndagen den 8 mars, kl 14.00 på Storvreten. Jörgen tar ut lag i veckan, träning prioriteras!

Bert