Grödinge SK - Tungelsta IF 2-1, (0-0) Träningsmatch

Laget: Mattias Franzén (Mv), Fredrik Eriksson, Victor Hagen, Behram Kelmendi, Tommy Lignell, Axel Sillah, Henrik Sillah, Joakim Wahlberg, Daniel Rasovic, Jakob Wijkström, Tahir Peci,  Robert Johansson, Magnus Norrby, Ville Lehtinen

MÅLEN: 1-0 (65) Robert J (Tahir Peci), 1-1 (82), 2-1 (86), Joakim Wahlberg, (Jakob W) 

Vi inledde matchen bra och pressade, men efter ca 12 minuter tog Tungelsta över med mer aggressivt spel och ett baklängesmål för oss hängde lite i luften.Därefter jämnade spelet ut sig mer. Vi brände två ypperliga målchanser och plottrade lite för mycket i Tungelstas straffområde, allt behöver inte vara så himla tjusigt, fler skott efterlyses!

Vi drog tyvärr på oss två onödiga utvisningar (gula kort), en i varje halvlek, lite överdrivet gnälligt i en träningsmatch!

Bra insatser blandades med en del dåiga beslut, men totalt sett får vi vara nöjda med den här insatsen av "nya" unga GSK. Sju avspelarna är födda på 90-talet. De unga  leddes förtjänstfullt av de två "gamlingarna" Jakob W (26) och Robert J (25). Förmodligen ett av de yngsta seniorlag GSK ställt på fötterna, medelåldern låg på drygt 21 år. Det känns lovande inför framtiden. Vi har ju också några gamla uvar att  fylla på med för att få in lite rutin! Summering; en bra genomförd träningsmatch på en bra plan för första gången i vår!