Vill börja med att tacka Midyat Edessa för en bra match. 

Så fort vi samlades efter matchen var det inte med leende på läpparna. Nej, utan besvikelsen var alldeles för stor. Så pass dåligt var vårt spel. 

Vi kommer dit och allt verkade väldigt off, inga omklädningsrum, ingen avbytarbänk och en domare som kommer 10 min sen, springandes från en taxi. Allt började fel helt enkelt, tur att motståndet var väldigt trevliga och njöt bara av att snart få spela fotboll. 

När matchen drar igång verkar allt bara inte stämma. Första 10 min är det Midyat som har kontroll på matchen, de hade faktiskt större kontroll under hela 90 min. En grej som vi absolut inte får göra i den här serien är att underskatta motståndet. Det är lätt att gå in på tabellen och kika på vilka som har gjort vart och vart motståndarna ligger, det var som att GSK kom dit och underskattade motståndet helt. 

Spelet stämde inte hos GSK. Knäpptyst, ingen rörelse och ständigt få jaga boll. Inte alls likt det GSK visat de senaste matcherna. Midyat spelade fint och var närmast att göra 1-0, varje anfall var farligt och de ville verkligen vinna matchen. Midyat gör 1-0 på straff i den tjugonde minuten och många trodde säkert att det skulle rinna iväg då. GSK står då upp fint och får in kvitteringen inte långt efter 1-0 målet då formstarke Konrad ännu en gång gör mål. 

GSK vänder tillslut och utökar till och med till 3-1 via mål från Gustaf och Nikola. Starkt av GSK att äntligen få göra mål på fasta situationer och att vara med i matchen på riktigt. 

I halvtid är vi dock inte helt nöjda med prestationen vi visade upp under stora delar av halvleken. Några byten görs för att få en nytändning och fräscha ben.

Andra halvlek börjar nästan sämre än den första, Midyat gjorde 2-3 och 3-3 snabbt efter varann och hela matchen fick sig en ny vändning. Midyat var först på varje boll, rörelsen och spelet de visade upp var något vi borde ha spelat. GSK fick inte hålla bollen i mer än en minut innan den var deras. Alla som kollade och spelade visste att matchen kunde slutat hur som helst. 

Med några minuter kvar och många trötta ben på plan, kunde GSK få in 4-3 målet av Konrad som kämpar och får in ett skott som letar sig in som avgör och tre härliga pinnar går till GSK som återigen går upp i serieledning.

Ingen åker hem nöjd och det finns otroligt mycket vi behöver träna på när vi visade upp oss på det där sättet. Bollen är rund och allt kan hända på 90 minuter. Tycker vi kämpar på bra och inte ger upp , om man ska ta något positivt från matchen. Ibland måste man ha lite tur i fotboll för att vinna och man kan lugnt säga att vi kommer se tillbaka på den här matchen och tänka "så ska vi inte spela nå' mer"

Nästa match är hemma på Broängen BP mot Salsal kl19:30 fredag den 27/5. Ses där!