Fortfarande obesegrade.

(Får inte bort det blåa runt texten)

Som vi tidigare nämnt, vi tar en match i taget och spelar vårt spel.

Vi mötte Vretarna och inför matchen var Vretarna serieledarna och målet var självklart att ta tre poäng och gå om motståndarna i tabellen. Vretarna har varit med länge och med rutin och skicklighet, tagit sig bara uppåt i tabellen

Matchen börjar och GSK är det dominerande laget under stora delar av första halvlek, vi får rulla runt boll, komma snabbt till avslut och få med alla lagdelar upp och ner i banan. Trots det, var det Vretarna som gjorde det första målet. Deras anfallare får med sig bollen efter gröt i straffområdet och med en liten touch, skjuta in den i bortre. GSK slutar inte där, 1-1 kom inte långt efter då vår ytterback hittade Nico helt ledig i straffområdet som fick ostört skjuta in den i krysset. Sen fick GSK straff som domaren gav bort ganska billigt, ibland måste man ha lite tur med sig för att vinna matchen. Edward satte den och 2-1 stod sig tills en hörna, inte långt från slutet, hittade sig in i straffområdet och där de petade in den igen och 2-2 gick vi in med i paus. En match som borde avgjorts redan efter 20 min.

I halvtid var det inte mycket att säga förutom att det var dags att stänga matchen, vi har ju kontroll om matchen. Skönt sen att se att vi vinner andra halvlek med hela 5-0, snygga mål med både klackmål och fina spelmål. Domarn hade en bra dag på jobbet tills det blev totalt förvirring från både spelare och domaren, vilket nästan ledde till en avbruten match. Skönt att alla gick samman och ville bara fortsätta spela fotboll, vilket är helt rätt.

Vad vi kan med oss till nästa match är att våga vara mer kreativ framför mål och att våga kolla upp och se andra spelare runt omkring. Nästa match är den sista innan uppehållet. Vi möter Wårby United och är taggade än någonsin. Matchen börjar 19:30, se till att heja fram tre poäng till GSK!