Efter lång frånvaro är äntligen referaten tillbaka. 

Förra matchen vi spelade, förlorade vi olyckligt mot Wårby United med 5-3 och efter nio omgångar, kom då första förlusten för säsongen. Inte så mycket att säga förutom att vi spelade så otroligt ofokuserat och dåligt, det var verkligen inte vår dag. Ett revanschsuget GSK ställdes då mot Vretarna på fredagkvällen. Förra mötet slutade 7-3 till GSK. Vi har halkat ner i tabellen pga förlusten och nu får vi inte tappa poäng.

16 pigga spelare visade vägen och ville verkligen vinna och få med 3 pinnar. Laget började lite ofokuserat och Vretarna fick hålla bollen, tog inte långt tid innan GSK skärpte till sig och började ta tag i matchen. GSK rullade runt bollen och erövrade bollen snabbt när vi tappade den, alla lagdelar gjorde sitt jobb enligt Jockes taktik. 1-0 målet var ett avslut bara Gustaf och Zlatan kan göra. Får in bollen från kanten, tar emot den och pang, rakt upp i nättaket från 20 meter. Efter det började målen trilla in, helt plötsligt står det 6-0 i halvtid. Tänk om vi hade kunnat spela såhär mot Wårby förra helgen...

I halvtid gör vi några pigga byten som kommer och vill leverera samma fart och glöd. Tyvärr tappar matchen tempo vilket är förståeligt vid en sådan stor ledning men inget vi egentligen vill. Vretarna får in en reducering och matchen slutar hela 8-1. Bra laginsats och väldigt bra individuella insatser från samtliga. Vilken skillnad på spelet från förra matchen och nu. Den här serien kan sluta hursomhelst, det gäller bara att vi inte tappar det här nu. Att vi fortsätter kämpa för varann och visar att vi inte ska vara kvar i den här divisionen.

 Nästa match är mot Salsal borta på Visättra IP. Söndag kl 17:00.

Alla vi i GSK skulle vilja se så många supportrar som möjligt på plats för att stötta fram oss till vinst.

Ni är trots allt, vår tolfte spelare.