Tack.

Nu börjar det äntligen likna något. Nu börjar vi visa att vi vill verkligen gå upp. Motståndarna var bra men det känns skönt att kunna säga att vi var det bättre laget.

Inför matchen var det väldigt viktigt för oss att få tre poäng. Fittja och just Salsal, har dragit ifrån och nu är verkligen varje poäng viktig för oss att få.

Det är ett taggat gäng som kommer till en tuff fotbollsplan och alla har målet i huvudet att det inte finns något annat än vinst. 

Vi ställer upp med vår vanliga uppställning och matchen drar igång. 

Salsal är ett kvickt, hårt jobbande gäng som inte slutar ge upp. Till en början var spelet från vår sida slarvigt och det märks att vi har fortfarande saker vi behöver träna på. Spelet satt inte riktigt, passningarna var ofokuserade och bollen flög stressat fram och tillbaka. 

Salsal är de som gör 1-0, helt otagbart för målvakten där han får skjuta fram cirka 10 m.

Vi hinner kvittera precis innan paus genom Felix härliga vänsterdojja på frispark. Shit va Pirlo skulle va stolt. 

Spelet skulle skärpa sig i andra halvlek då vi visste att det var nu eller aldrig. Vi skulle inte tillåta oss gå därifrån med mindre än tre pinnar. Vi började komma in i matchen, vi tappade slarvet sakta men säkert och började spela runt vårt spel. Trots alla domarmissar, skrikande hemmapublik och hemmalag, var det vi som fick det sista ordet via Felix ännu en gång. Och ännu en gång på frispark. 

Vi fortsatte och fortsatte, trots att vi fick en spelare utvisad, visade vi att 10 man kan fortfarande slita och kämpa för varann. Nicola med en jätteräddning i slutet såg till att tre poäng skulle bli GSKs. 

Länge sedan jag hört en ljuvare ton än slutsignalens vissla. Matchen var slut och GSK kan fortfarande komma ikapp i tabellen. Saker och ting måste skärpa till sig nu direkt för att vi ska med hela vägen in.

Nästa match är på fredag mot Midyat Edessa klockan 19:30.

Blir en tuff fajt och där vi hoppas många kan komma och stötta oss.