-----UPPDATERAD 2010-06-01------

-------Nu även med ställningen efter Atlantic Ocean Tournament !-------

 

Nu har Peter Baeza gjort ett hästjobb och sammanställt en ny uppdaterad rankinglista som ska kunna ligga till grund för vilka vi skickar SINGELKLASSERNA  till EM på Irland 2010.

Rankingen är egentligen inte ny, utan har funnit med i bakgrunden på de två senaste mästerskapen VM och EM i Spanien, då vi haft stor konkurens i singelklasserna i vissa åldersklasser.

Vad vi nu har gjort är att vi har förfinat och tänkt några steg längre, allt i dialog med våra nya regionansvariga Hans Hannlöv, Anders Persson, Carina Kruseborn och jag och Peter Baeza.

I detta dokument finns  Bakgrundsinfo - Veteranranking  (klicka)

Och här finns själva rankingen som xls-fil - Veteranranking 2010-06-01  (klicka)

Observera att det finns flera flikar i Exelldokumentet och att HS50 och HS55 klasserna inte finns med, ej heller några damklasser. Det beror på att det inte funnits den konkurensen tidigare i de klasserna. Så småningom inser vi att det kan vara intressant att göra även för dessa klasser. Men eftersom det kräver en del arbetstimmar med sammanställningarna så ligger det i "Att-göra-listan" just nu.

Vi har heller inte uppdaterat alla individers poäng utan bara de topp 10 som kan vara aktuella, men om det blir flera av de i toppen som inte åker tittar vi givetvis längre ner.

 Ev. åsikter eller rättelser får ni givetvis tacksamt mejla oss. Det är inte helt lätt att få alla uppgifter rätt alltid. men vii gör vårt bästa.

 

Hälsningar 

/Magnus Gustafsson  -  magnus@ortogonal.se

Peter Baeza - Peter@Baeza.com