Ja, vad händer med dessa två informationskällor i framtiden?

Eftersom jag i framtiden inte kommer att vara delaktig som förr, inte åka med på så många resor, inte lägga viktig information på minnet, etc etc, så kommer det att bli färre ”icke resultat-baserade tävlingsrapporter” hädanefter (dvs  typ kul-skvaller), om inte någon eller några tar sig an denna, inte minst viktiga, och nöjsamma uppgift. Men som tur är har vi ju Sweteran-Facebook numera, så där kan ni ju alla bidraga!

Och som ni säkert märkt så har ju informationen på Sweteran-webben också tynat en hel del, då ju det fordras administratörer för att lägga in info. Nej, det mesta är nu på vår Sweteran-Facebookgrupp, för det är ju där det kan bli störst bredd och rapporteringen mest levande, eftersom ni alla kan vara med att bidra med både texter och foton, och inte minst möjligheten att kommunicera med varandra (hitta spelpartners, reskompisar etc). Har ni inte redan hittat dit, så här är länken:

https://www.facebook.com/groups/sweteran/

[Gruppen är Sluten, så en Administratör, troligen Magnus Gustafsson, godkänner dig.]

Jag vet att det finns några av er som inte har – eller vill ha – Facebook. Jag säger bara att ni missar VÄLDIGT mycket. I och med att ALL informationsspridning och rapportering sker ideellt, så finns ingen möjlighet att sprida all info på flera ställen. Och vi har valt SWETERAN-Facebook som det primära info-stället, bl a för att det är där vi kan få ut info absolut snabbast, och att vi där kan lägga ALLT, inkl filer och bilder av olika slag.

Om du inte själv vill ansluta dig till Facebook så rekommenderar jag att du har tät kontakt med någon annan som har tillgång till Facebook – eller varför inte bara skapa en Facebook-profil med bara ditt namn, och som du aldrig fyller med innehåll (och du godkänner inga Vänner), och som du faktiskt bara har för att komma åt info i Facebook-grupper!

-----

Sweteran-webben kommer dock att leva vidare. Där kan du enkelt hitta allt som inte är helt dagsfärskt, bland annat tävlingsrapporter och reseskildringar ända sedan 2002 faktiskt, och mycket mycket mer.

Men -- som sagt -- det färskaste hittar du på Sweteran-Facebook.

Vi ses & hörs 2016!
Gunnel B