cover

Tränarens Ord

Placera dinLägg till en widget här fullbredd

Välkommen till Tränarens Ord - här kommer vi tränare att skriva inlägg som både ni spelare och föräldrar förhoppningsvis kommer att ha ett nöje att läsa. Vi hoppas att den här sidan skall ge en inblick kring hur vi tränar, hur lagen tas ut, hur alla spelare utvecklas, osv.

Så hjärtligt välkommen till Tränarens Ord

Anders, Rickard, Rolf, Per, Håkan och Johan

____________________________________________________________________________________________________________________________ 

Så har säsongen 2010/2011 kommit en bit in i november. Det börjar bli lite kallt ute men runt is och fysträningar strålar det en härlig värme hos alla killarna.

Idag söndag 7 november är det seriepremiär mot Timrå i U14 Medelpadsserien och det känns skoj. Vi har redan spelat 3 st seriematcher i U15 Ångermanland och resultatet så här långt känns mycket bra.

På våra träningar (som är ganska många) är det en mycket bra inställning, även om vi ständigt får jobba med temat kring inställning - dvs. som man Tränar så Spelar man.

Utmaningar är det vi har som säsongsarbetande tema, vilket innebär att alla våra killar skall ha en utmaning, både i matchspel och på träning.

Vi har avverkat 2 st bortacuper och snart stundar vår egna Mitthem Cup i början av året.

 

LEDARNA