cover

Träningsfärger

Placera dinLägg till en widget här fullbredd

 

TRÄNINGSFÄRGER - säsongen 2010/2011 


Alla våra spelare skall ges största möjliga utveckling inom idrotten ishockey, den förutsättningen skall vi som ledare skapa - helt i linje med vad föreningen och Svensk Ishockey förväntar sig av oss.

Det innebär att vi under alla säsonger låtit våra spelare testa att spela på olika positioner, allt för att de skall få testa på och se vart man känner sig mest hemmastad.

Fr o m säsonen 2010/2011 försöker vi nu låsa mot en mer tydlig position och det är i sig inte så enkelt som back eller forward. Beroende på om man spelar höger- eller vänsterback så har man olika uppgifter i sin roll. Även ytterforward (höger/vänster) har olika roller i spelet och centern har i bland roll, dvs 2-vägsspel - och behöver kunna både backspelet och forwardspelet.

Konkret innebär det att killarna nu har lite mer fasta färger, även om det inte är 100%-igt då några alltid är borta. De femmorna försöker vi också med största möjliga mån att hålla ihop vid våra matcher i U14 och U15. Vi kör så nu fram till nyår 2010 sen får vi utvärdera hur det fungerar - MEN vi vet att detta inte tillfredsställer alla men tyvärr är det så att vi aldrig kan ha det så att alla blir supernöjda. M a o är vi tacksam för den input vi kan få ifrån Er föräldrar hur nöjd/missnöjd de är !! - för det kommer inte alltid fram till oss tränare.

//Tränarna
        gm Anders