cover

Placera dinLägg till en widget här fullbredd
 

Seriespelet 2010/2011 U14 Medelpad

 Nedan ser ni de matcher som gäller för U14 Medelpad.

http://www.swehockey.se/Distrikt/Medelpads-Ishockeyforbund/Tavling/Serier-Resultat--Tabeller/

 

Laguttagning U14 matcher 2010/2011

Det sker en laguttagning inför varje match. Vi kommer att nyttja hemsidans funktion för laguttagning, där även spelarna måste gå in och verifiera sitt deltagande.

För säsongen 2010/2011 kommer vi att representera med 1 lag i lokala U14 serien Medelpad samt att vi ansvarar för spel med ett lag i U15 Ångermanland. Vår förhoppning är att det skall kunna bli många utvecklande seriematcher för alla spelare.
Spelet i U15 Ångermanland kommer att betyda resor i (som det ser ut nu) buss för matcher längre bort än Härnösand. De matcherna kommer också ha spelare ifrån A2:orna (SH96), men vi kan räkna med att vi har runt 10 spelare från SH97 i matcherna.

Vår ambition är att ta ut laget i god tid innan match, dock senast efter sista träningen.

Vi har också inriktning att så långt det bara är möjligt att sätta ihop våra lag så att det ger maximalt i hockeyutveckling under match för våra spelare och alla får våra delaktiga och ta ansvar för sin och lagets insats. M a o innebär det spel i den serie som vi tränare anser att spelaren ges bäst utveckling. Och den utvecklingen sker kontinurerligt för våra spelare, glöm inte det !!

Varje match kommer ha ansvarig tränare och det är han som tar ut laget inför match.


//Ledarna