cover

Danderyds SK Fotboll

Min Träning

Placera dinLägg till en widget här bred yta

Anmäl dig till "Min Träning" för att öka din möjligheterna att utveckla din individuella teknik, målfarlighet såväl som spelförståelse. Träningen ger dig en utmärkt möjlighet att gnugga på de små detaljerna tillsammans med din instruktör som kommer göra skillnad på planen. Grupperna kommer vara personligt anpassade så att spelarna får ut maximalt av sin träning. Spelaren ges stor möjlighet att tillsammans med tränaren själv påverka vilka moment och tekniker som ska ingå på träningarna. Den individuella träningen kommer att bedrivas på onsdagar och fredagar mellan kl 15.15-19.00.

Några av våra duktiga anställda tränare såväl som andra innhyrda externa tränare kommer ansvara för träningarna. 

 

Helen Eke, Spelar i Hammarbys A-lag och arbetar som instruktör inom Svenska Fotbollsakademin samt är ibland med på våra interna fotbollscamper. Helen kommer fokusera på hur spelaren ska förbättra sitt skott, sitt tillslag och agerande kring fasta situationer.

Följande 4 onsdagar, 9, 16, 23 och 30 i september, är det träning med Helen. Välj någon av nedanstående länkar för anmälan och betalning, 1 000kr, maximalt 5 spelare i en grupp.

Skotträning med Helén Eke onsdagar 15.15-16.15 v37-40
Skotträning med Helén Eke onsdagar 16.15-17.15 v37-40

 

Kelfala Marah, mycket uppskattat tränare på DaGys fotbollsgymnasium, fd proffsmålvakt och landslagsspelare samt ofta ansvarig för våra interna Fotbollscamper. Marah fokuserar på helheten, speluppfattning, spelförståelse och individuell teknik.

Följande 4 onsdagar, 2, 9, 16 och 23 i september, är det träning med Marah. Välj någon av nedanstående länkar för anmälan och betalning, kostnad 1 000kr, maximalt 5 spelare i en grupp.

P03/04 träning med Marah onsdagar 15.30-16.30 v 36-39

P03/04 träning med Marah onsdagar 16.30-17.30 v36-39

Fler tränare kommer att läggas till på listan under hand som verksamheten växer.

Nu under våren 2015 beställs träningarna om 4 stycken, (andra arrangemang är möjliga).

I grupper om 3-5 spelare kostar den individuella träningen 250kr per timme. Är det färre spelare per träningstimme och tränare är kostnaden högre per spelare.

Gör en intresseanmälan genom att skicka ett meddelande på följande e-postadress, fotboll@danderydssk.se. 

 
Varmt välkommen med din anmälan
Jarmo Spiik
Placera dinLägg till en widget här högerkolumn

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter