cover

Gästbok

Förnamn
Efternamn
Kod
E-mail
Validera
Innehåll
Info

HSK GÄSTBOK.

Regler för gästboken: - Reklam eller annan form av SPAM är förbjuden. - Följ svensk lag och använd ett vårdat språk. - Trakasserier och personangrepp är strängt förbjudet. - Vid misstanke om brott kommer en anmälan att göras.

« Föregående sida | 1 2 3 4 5 6 |
HSKar'n (oinloggad) • 14 juni 2019 - 11:25
Vi var ett par åskådare på Trollebo igår och bevittnade bedrövelsen mot Forsby. Jag hade i min enfald trott att det kanske skulle bli en vändning till det bättre, men icke. Fortfarande ett sparka och spring utan tanke. Forsby var väl heller inget bra lag, men i alla fall bättre än HSK. Nu börjar jag tvivla på att HSK kan klara sig kvar i femman. Hur kan det ha blivit så här illa? Jag tror jag struntar i fotbollen i Hallsta nu. Det är inte kul längre.
hallsta (oinloggad) • 31 maj 2019 - 12:04
Jaha, så var det väl bevisat att HSK inte längre är bäst i kommunen. SK 91 vann med 2-1 och var det bättre laget. Kan inte låta bli att jämföra med förra året då HSK sopade banan med Kolbäckarna. Men idag är läget att annat. Finns knappt någon spelare kvar i HSK från 2018. De nya räcker inte till- för tunna och veka-
. Ser ut som om det blir kamp om att stanna kvar i femman. Vi får gratulera SK till en topplacering i år. Konstigt, de har ju i princip samma lag som förra året som med knapp nöd klarade sig kvar. Bra gjort hittills, men något lag för fyran tycker jag inte att de har. För HSK gäller det att se sig om efter lite förstärkningar, var man nu kan hitta sådana?
hallsta (oinloggad) • 27 maj 2019 - 10:55
Jag var också och kollade matchen Sura-HSK En sorglig tillställning där Sura var minst dåliga och vann rättvist. HSK gör sitt bästa, men tyvärr räcker det inte. Som sagt, det kan komma att bli kamp om att spela kvar i femman. Vem hade trott detta om forna "storlaget" HSK?
(oinloggad) • 27 maj 2019 - 07:47
Så dålig match mot sura, är det här det bästa hallsta har så kommer det att bli en kamp att hålla sig kvar i div. 5.
Om Sura haft lite tur hade dom vunnit med 5-0!
Skärpning hallsta!
hallsta (oinloggad) • 24 maj 2019 - 11:54
HSK-VSK 0-13. Ska man skratta eller gråta? Naturligtvis ska det vara skillnad på lag från superettan och div fem. Men att se HSK så totalt utspelade var i alla fall sorgesamt. VSK gjorde precis vad se ville utan att förta sig medan HSK fnattade kring som pojklagsspelare. Inte en enda närkamp vanns och inte en enda målchans skapades. Bara att glömma det här HSK och satsa på lite vinster i femman, varför inte redan mot Sura nu på söndag?
HSKar'n (oinloggad) • 19 maj 2019 - 11:31
0-0 mot Tillberga. Tråkig tillställning från båda håll. HSK's försvar får G, men framåt hände ingenting. Flera skador bidrar till detta, men som helhet: Det duger inte HSK!
Kvaliteteten på div fem i år är under all kritik. Har hittills inte sett något lag som sticker ut. Alla lallar kring utan struktur eller spelförståelse.
Suck..... (oinloggad) • 16 maj 2019 - 17:36
Kula eller Daniel Persson, de spelar absolut ingen roll vilken division man spelar. Vill man spela med sina kompisar i ett lag där man har kul så går man dit oavsett om de är korpen eller inte. Ingen ska bli fotbollsproffs här så då vill man ha kul medans man kan. Förstår inte ens diskussionerna här, hsk har ju ett lag iår? Fokusera på spelarna som är där och ta hand om dem på bästa sätt.
Jan Holmström (oinloggad) • 16 maj 2019 - 12:53
Vet inte vad du menar (CB) med att styrelsen inte visar intresse eller med hur vi har hanterat tidigare lagledning men du kan lita på att vi gör vad vi kan för att det ska bli så bra som möjligt för både spelare och ledare i klubben. Du får gärna ta kontakt med mig eller någon annan i styrelsen om det är något du funderar på utifrån det du skrivit nedan så lovar jag att du ska få svar. Att spelare väljer att sluta eller gå till någon annan klubb är givetvis tråkigt för oss i HSK men inget som vi kan råda över.
Nu hoppas vi på tre nya poäng i matchen mot Tillberga på lördag. Välkomna till Trollebo!
/Janne Holmström sekreterare i styrelsen
kula (oinloggad) • 16 maj 2019 - 11:17
Styrelseproblem säger Conny. Jag känner både ordföranden och vice och vet att båda lägger ner ett stort engagemang och massor av tid på HSK (helt oavlönat dessutom). Jag kan meddela att det knappast råder någon kö till styrelseposterna, och undra på det, bara en massa krav och så kritik och gnäll om det inte går bra. De gör sitt bästa, och du tycker att det inte räcker, så ställ upp själv och bidra. Är säker på att du är välkommen.
Conny Blom (oinloggad) • 16 maj 2019 - 08:57
Problemet i HSK just nu stavas styrelsen. Att ha en styrelse som inte visar intresse för sitt representationslag och därför inte äger något förtroende, fungerar inte. Hanteringen av både tidigare lagledning samt många av de spelare som valt att sluta är skandalös. Jag tror att man som spelare vill känna både glädje och stolthet över sin klubb. Det är det som ger den klubbkänsla som Kula nämner.
kula (oinloggad) • 14 maj 2019 - 11:37
Som supporter vill man ju att det ska gå bra för sitt lag, eller hur? Då krävs det kontinuitet, en vilja att satsa. Målet är väl än då att bli bättre, gå upp till nästa nivå. Och jo, jag tycker att det spelar roll om man är i fyran eller i sjuan: Jag vill se så bra fotboll som möjligt och då vill jag se de bästa spelarna i HSK och inte i nåt gäng på samma nivå i stan eller nån annanstans. Fotbollen i Hallsta har fina traditioner. Låt oss se till att bygga vidare på dem!
Till Kula (oinloggad) • 13 maj 2019 - 22:04
Så du tycker vi ska spela i HSK tills vi slutar? Folk kanske inte har lust och spela i samma lag i en evighet, man kanske vill träffa nytt folk och testa spel någon annanstans. Sen om de är i div 4 eller 7 spelar ingen roll. HSK har funnits i över 100 år och kommer att finnas även utan 4-5 spelare som lämnar varje säsong.
kula (oinloggad) • 13 maj 2019 - 11:53
Det är inget problem, men jag blir förvånad och besviken när så många spelare väljer att lämna HSK för att spela på i sort sett samma nivå på annat håll. Förr i tiden kallades det klubbkänsla, men det begreppet finns kanske inte längre?
Det gick ju ändå bra för HSK förra året, och om fler hade stannat kvar, så kunde det nog ha blivit spel i fyran igen. De spelare som är med nu gör sitt bästa -frågan är om det räcker till.
Till kula (oinloggad) • 12 maj 2019 - 12:47
Varför är vi svikare? Måste man spela i hsk hela sitt liv? Man går dit där man har kul på den här nivån. Vad är ditt problem kula?
kula (oinloggad) • 10 maj 2019 - 11:53
Usch! Stryk mot Ransta. Enligt rapporter var det inte mycket som stämde för HSK. Nu är det SK-91 som är bäst i kommunen till glädje för alla Kolbäckare. Lite skadeglädje ändå att det går dåligt för "svikarna" som gått till Västerås FC.
Ta er samman nu i HSK och visa att Hallsta kan!
« Föregående sida | 1 2 3 4 5 6 |
Hallstahem
Bulten Hallstahammar
Mälarenergi
Intra