cover

Gästbok

Förnamn
Efternamn
Kod
E-mail
Validera
Innehåll
Info

HSK GÄSTBOK.

Regler för gästboken: - Reklam eller annan form av SPAM är förbjuden. - Följ svensk lag och använd ett vårdat språk. - Trakasserier och personangrepp är strängt förbjudet. - Vid misstanke om brott kommer en anmälan att göras.

« Föregående sida | 1 2 3 4 5 6 |
Pierre Massamiri (oinloggad) • 10 januari 2020 - 11:08
God fortsättning på det nya året and keep up the good work!

/Pierre
sportbetting24.se
Lars Gunnarssson (oinloggad) • 23 december 2019 - 12:28
En God Jul och ett gott nytt fotbollsår alla HSK'are!
(oinloggad) • 10 oktober 2019 - 11:48
Ser att HSK och Keskitalo har kommit överens om fortsatt tränaruppdrag nästa år. Bra. Jag tror att Jocke är rätt person att leda laget mot högre höjder. Hoppas att alla spelare också fortsätter och så ser jag gärna något nytt namn som kan tillföra spets och stabilitet till truppen. Bra jobbat alla!
(oinloggad) • 8 oktober 2019 - 11:59
Jättebra avslutning räddade fortsatt spel i femman nästa år. Alla gjorde väl ifrån sig och speciellt det "gamla" gardet med Viktor i mål, Mattias och Calle och Max. Och så en blomma till Keski ssom fått fart på laget. Hoppas att han fortsätter, och jag vet att han har spelarnas stöd. Ett och annat nytt namn vore bra, för det är lite tunt å sina håll. Och så ett stort grattis till SK 91 för seriesegern. Bra gjort!
.
Viktor Öhlander (oinloggad) • 6 oktober 2019 - 21:14
Lillebrorskomplex när man går in å kommenterar på Hsks gästbok när man firar serie avancemang i stan
Danne????
Blabla (oinloggad) • 6 oktober 2019 - 19:37
Viktor gå och lägg dig.... Ni är skit dåliga och platsar inte i 5an.
Viktor Öhlander (oinloggad) • 6 oktober 2019 - 17:32
Vinst sista avgörande 4-1. Vi leder 1-0 efter första, Dino med en patenterad chip. Efter paus chockar en snorig Matte med att näta ett hattrick på 10 min. Mycket bra jobb och krig av alla sista tre matcherna. Nu hoppas vi på en uppstyrning till nästa säsong och få in lite yngre grabbar. Vi äldre börjar se långsamma ut. Tack till Daniel, Thomas och Keski.
(oinloggad) • 5 oktober 2019 - 11:36
Nu är det skarpt läge HSK! Helt avgörande match mot Skultuna på söndag: Vinst lika med fortsatt spel i femman nästa år, förlust lika med spel i sexan (gud förbjude). Jag antar att Ramnäs slår Skinnsberg, och då slutar HSK och ´Ramnäs på samma poäng, så det blir målskillnaden som avgör (om HSK vinner mot Skultuna vil säga). Så, jag vill se en sjutusan till inställning i HSK, att alla kämpar för laget. HSK ska vara i femman, minst!
(oinloggad) • 30 september 2019 - 11:42
Två bra matcher i rad för HSK gör att fortsatt spel i femman ligger i egna händer. Men, det måste bli vinst även i sista matchen bort mot Skultuna. Hoppas på det. HSK ska vara kvar i femman! Kämpa!
(oinloggad) • 25 september 2019 - 11:43
Jaha, så blir det ödesmatch för HSK på söndag not Ramnäs: vinst lika med chans till nytt kontrakt, förlust: spel i sexan. Hoppas att alla inser läget och gör en jätteinsats för fortsatt spel i femman. Tycker nog att HSK är värda spel i femman, även om det har gått minst sagt knackig i höst. Kämpa på HSK!
Lars Gunnarsson (oinloggad) • 22 september 2019 - 11:49
Var på "Krillan" igår och fick äntligen se ett HSK med GO och fart som klart vann över Forsby. Bra insats över lag både framåt och där bak med toppar i Dino, Max och Viktor. Fortsätt så här HSK så kanske kontraktet kan räddas!
(oinloggad) • 20 september 2019 - 17:56
Klart att Tobbe saknas, men jag menade Tompa (Tomas Ramström?).
Jag tror inte att ledningen förstod hur mycket han betydde för sammanhållningen i laget.
Nu är det som det är.
Bara att kriga på och hoppas på det bästa!
(oinloggad) • 20 september 2019 - 12:00
Jättebra att de killar som nämns kämpar på. Men var är alla de andra som fanns med förra året? Och visst saknas Tobbe, men det var hans eget beslut att lägga av - inget som HSK kunde styra över. Man ser med bävan mot slutet av säsongen. Ska det bli sexan nästa år och vad händer i så fall med gamla fina HSK? Visst finns det ungdomar som knackar på, men det dröjer ett tag innan de är seniorer. Jag avundas verkligen inte ledarna i HSK. De gör sitt bästa, men kvaliteten på materialet räcker inte - ens i femman. Ur led är tiden!
(oinloggad) • 20 september 2019 - 11:48
Glöm inte dom som försöker. Vicktor,Calle och Mathias. Dom ställer alltid upp och har alltid gjort i 22 år.
(oinloggad) • 18 september 2019 - 22:58
Nej, femman är inte så bra i år.
Hur kan HSK tappa så mycket och SK91 komma upp så mycket?
SK91 har samma lag, i stort sett, som i fjol.
HSK har tappat hur många spelare som helst, då funkar det inte..!
Den största anledningen är Tompa, han får laget att funka.
HSK insåg inte hans betydelse, då försvann spelare!
« Föregående sida | 1 2 3 4 5 6 |
Hallstahem
Bulten Hallstahammar
Mälarenergi
Intra