HSK spelade idag hemma på Trollebo mot Bosnisk SK. Ett Bosnisk som jagar toppen mot ett HSK som slåss i toppen. Vädret kom och gick ena stunden vräkte det ner på Trollebo och ena stunden inte. Men matchen drog igång och det var Bosnisk som skulle starta direkt med ett skott över mål. I den 8 minuten får 23an i Bosniskt gult kort och det skulle verkligen inte vara hans match idag. Bosnisk börjar med att ligga väldigt högt och satte press med skott från alla möjliga håll. Det skulle inte dröja länge innan första målet kom.     0-1 kom i den 13 minuten till Bosnisk där det kom ett inlägg och en spelare får den helt fri som skjuter in den. Bosnisk fortsatt att utöka sina ledning med mycket spel och skott men skotten ville inte gå på mål. Det blev under en tid mycket fram och tillbaka spel från båda hållen inga av lagen kom till några direkta avslut på mål. Första halvleken slutade 0-1 till Bosniska.

Den andra halvleken drog igång och regnet vräkte ner. I den 48 minuten kommer HSK med ett skott lång utifrån straffområdet som går utanför. HSK var taggade och ville ha reducerings mål som var mycket nära. I den 55 minuten fintar Grbic på kanten och kommer fram och skickar bollen på mål fast bollen går över mål. Fast det skulle inte dröja länge bara en minut senare får Tobbe Holmgren tag i bollen som lägger ett inlägg till Grbic som bröstar ner bollen och sätter in 1-1 i den 56 minuten. Bosniska nummer 23 fick sitt andra gula kort i den 61 minuten och blev utvisad. Men Bosnisk ville inte tappa några poäng i denna match dom ville gå hem med fullpott och satte fart direkt. I den 63 minuten får dom till ett farligt läge men bollen går över mål via en nick. Sebbe sätter igång spelet snabbt och HSK vänder och Daniel Grbic drar på ett skott utanför straffområdet som åker in och HSK tar ledningen till 2-1 i den 64 minuten. Kamiran Safari skulle dra på sig ett gult kort i detta möte efter en glidtackling i den 66 minuten. Bosnisk fick frispark och körde igång spelet snabbt och strax därefter så sitter kvitteringsmålet 2-2 i den 67 minuten. Matchen var långt ifrån över då. Även fast Bosnisk hade en spelare mindre så gjorde dom allt dom kunde för att få in mål. I den 82 minuten så skjuter Bosnisk utanför straffområdet och bollen skruvas in i mål 2-3. Även i den 85 match minuten skulle Bosnisk nicka in 2-4 vilket matchen slutade.

Det är två tuffa möten som står framför HSK nu. Nästa lördag åker HSK till Fagersta och möter Fagersta södra där viktiga poäng står på spel och likadant nästa hemmamatch den 6 September mot IFK Västerås. Kom ner och stötta laget då oavsett väder!

Skrivet av: Rasmus Forsström