Det var en blåsig match på Norrbyliden idag där HSK mötte Norrby SK i säsongens sista omgång. Matchen drog igång 15:00 och det blev en seg start för båda lagen. Det var hemmalaget Norrby som skulle få matchens första målchans i den 14 minuten. Där dom går på ett skott som Sebbe räddar men han får inte tag på bollen vilket ger en farlig retur som Sebbe sen kan ta. Norrby skulle pressa på och kort där efter så kommer ett till skott som Sebbe räddar. I den 18 minuten skulle HSK få ett farligt läge. Man hittar Soran som är inne i mitten av straffområdet men får inte till bollen som går över. HSK skulle ta ledningen mot Norrby i den 36 minuten då Soran hittar fram till Kamiran Safari som fint placerar in 0-1 till HSK. En första halvlek som inte var mycket händelserik där bollspelet gick fram och tillbaka. Inga skarpa lägen innan domaren blåser av för paus.

HSK skulle i början av andra halvlek få en riktigt bra chans. Kamiran får bollen och skjuter den mot mål men träffar stolpen. Norrby kom ut strakt i andra och jagade kvittering. Det blev nervöst hos oss i publiken och nere på planen när Norrby fick en hörna i den 56 minuten. Där Norrby får till en nick och sen får in bollen i mål. Dock viftade linjedomaren att det var offside så det blev inge mål för Norrby. Ett högt och pressande Norrby fick ju mer matchen gick mer boll att hålla i. I den 68 minuten kommer ett skott från Norrby som Sebbe räddaar. HSK hade svårt att få fram bollarna och ens komma på avslut på mål. Norrby fick till ett ruskigt fint skott i den 71 minuten men med Sebbe i målet går inte alla bollar in. Utan Sebbe gör en ruskigt bra räddning. Det blev mycket folk framför mål i den 73 minuten och domaren hittade då en hand från HSK som var på bollen i eget straffområde och dömde straff. En straff som Norrby sätter och kvitterar till 1-1. HSK fick en hörna i den 85 minuten som inte gick sin väg. Istället så kontrar Norrby som hittar en spelare som är helt fri in i mitten som kan skjuta in 2-1. Men det var inte klart HSK pressade på dom sista tilläggs minuterna och fick till två farliga chanser men det blev inget av och matchen slutade 2-1 till Norrby.

HSK missade kvalplatsen och slutade trea i serien. En säsong som har varit mycket rolig och spännande. Nya tag till nästa säsong. Ha en fortsatt trevlig höst och vinter så hörs vi mer när det närmar sig ny säsong för HSK!

Skrivet av: Rasmus Forsström