HSK Fotboll-Västerfärnebo 0-0

Fortsatt utan förlust efter Viktor Öhlanders storspel????⚪
Under torsdagen så väntade ett toppmöte hemma mot Västerfärnebo och det blev en match där HSK får tacka Viktor Öhlander för poängen. Man stod för en väldigt svag insats. Spelet stämde inte alls. Många felpassningar, knappt något skott på mål och man vann i princip ingen boll alls i luften. HSK får ändå ett bra läge i inledningen. I den 13:e minuten så slår Nawrouzi Zakir en fin boll till Passy Ekele som springer förbi backen på kanten, men skottet går över. Det var den bästa chansen under hela första halvlek i princip. Några minuter senare så skapar Västerfärnebo sin första målchans i ett bra skottläge när HSK slarvar, men Viktor räddar. Färnebo var sedan nära två gånger om inne i straffområdet när man har guldläge någon meter ifrån, men Viktor står för två strålande räddningar. Med drygt 10min kvar av den första halvleken så skapar Västerfärnebo ännu en farlighet, men återigen så räddar Viktor efter en enhandsräddning. 0-0 stod sig i den första halvleken. Utan Viktor så hade det nog varit några måls ledning för bortalaget. HSK spelar visserligen upp sig i den andra halvleken, men målchanserna uteblir. Det var påväg att bli något farligt på en kontring, men man tappar boll. Färnebo har ett skott i stolpen en bit in i andra och var nära igen. I slutminuten så trycker Västerfärnebo på för ett segermål och när alls trodde det skulle bli mål så stod återigen Viktor för en helt makalös räddning. Matchen slutar 0-0. HSK får vara nöjda med kryss då man mycket väl hade kunnat legat under med några mål redan i den första halvleken. Viktor håller sin andra raka nolla (tredje för säsongen) efter en strålande insats i mål. HSK som hade chansen på andraplatsen vid vinst halkar istället ner till en 6:e plats i tabellen. Dock så är man fortsatt 3p upp till andraplatsen och man har seriens bästa målskillnad. Det behöver ändå komma vinster då man spelar för mycket kryss. Man är med i toppen och fortsatt obesegrad. Nästa match spelas redan nu på söndag då man möter nykomlingen Valskog på bortaplan. Då måste det bli 3p! #hskfotboll #hallstahammarsk #trolleboip #division5 #fotboll #hallstahammar